O post primátora Považskej Bystrice sa uchádza Mikuláš Prokop
30 | 08 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

O post primátora mesta Považská Bystrica sa bude ako nezávislý kandidát uchádzať aj 35-ročný vyštudovaný právnik Mikuláš Prokop. TASR o tom informoval v utorok.

"Na Považskej Bystrici mi úprimne záleží. Už roky sa o naše mesto aktívne zaujímam. Navštevujem mestské zastupiteľstvá a komisie, navrhujem opatrenia a podávam podnety. Poukázal som aj na viaceré kauzy. Hoci sa podarilo veľa vecí, bohužiaľ, na potrebnú zmenu to nestačí," uviedol Prokop.

V Považskej Bystrici podľa neho chýbajú základné férové a transparentné princípy. "Považskobystričania si konečne zaslúžia čestného a zodpovedného primátora, ktorý bude mať na prvom mieste občana," doplnil Prokop s tým, že kandiduje aj za poslanca mestského zastupiteľstva a Zastupiteľstva Trenčianskeho samosprávneho kraja.

J. Naď: SR je pripravená hostiť výcvik ukrajinských vojakov
Slovensko je pripravené usporiadať výcvik ukrajinských vojakov na svojom území podľa plánu šéfa európskej diplomacie Josepa Borrella. Pred neformálnym stretnutím ministrov obrany členských krajín Európskej únie v Prahe to uviedol minister Jaroslav... Čítať ďalej
30 | 08 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik