Ľuboš Blaha: Pozor, pozor, milý Jaro, vy tu nebudete vládnuť naveky...
29 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

Všimnite si, ako sú médiá ukrutne ticho o kauze vrtuľník pre Geissenovcov. Naď sa otvorene priznal k zločinu a nikto nič - čo sa to tu preboha deje?! Pýta sa na sociálnej sieti Telegram Ľuboš Blaha (SMER - SD), poslanec NR SR.

15 bodov, ktorých autorom je Ľuboš Blaha preberáme zo sociálnej sieti Telegram v plnom znení

1. Keby sme takéto niečo spáchali my, tak by z toho boli palcové titulky tri týždne a ďalšie dva mesiace by médiá burcovali slniečkarov do ulíc. 

2. V prípade Naďa a Sulíka to odbavili dvoma neškodnými komentármi a po 24 hodinách téma v médiách komplet prestala existovať - niekto tu zjavne chráni svojich ľudí. Žeby Veľký brat?

3. V skutočnosti ide o vážny zločin - zneužitie právomoci verejného činiteľa. A podľa aktuálnej praxe Lipšicovho gestapa sú vlastne Naď so Sulíkom a ďalšími zainteresovanými "organizovanou zločineckou skupinou" - ako to, že im ešte NAKA nevykopáva dvere?

4. Naď sa vo svojom slávnom statuse doslova priznal, že ho Sulík vydieral, že odklepne S-300 na Ukrajinu, iba ak dostane vojenský vrtuľník pre zbohatlíkov z Nemecka. Odpoveď nášho "protikorupčného" Naďa bola, citujem - "OK". Aký väčší dôkaz proti Naďovi ešte potrebujete?!

5. Jasné, Naďa teraz zo seba robí hrdinu, ako si to celé potom rozmyslel a ako nakoniec Sulíkovi vrtuľník nedal a dala mu ho nakoniec J&T (mimochodom, J&T vlastní TV JOJ, to len na margo nezávislosti médií). 

Veronika Remišová a jej odkaz k SNP: Každý z nás môže byť hrdinom!
Veronika Remišová (Za ľudí), ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR sa vyjadrila k štátnemu sviatku Slovenského národného povstania. Podľa nej Slovensko potrebuje hrdinov. Na čo chcela poukázať nájde pozorný čitateľ medzi... Čítať ďalej
29 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Je jedno, že Naď zločin nedokonal, myslí si Blaha

6. Ale to, že Naď zločin nedokonal, je predsa úplne, ale že úplne jedno. Naď sa priznal, že zneužil právomoc verejného činiteľa a sľúbil Sulíkovi zneužitie vojenskej techniky Slovenskej republiky na nejaké súkromné žúrky - veď to je škandál!

7. Takto sa má správať minister obrany? A to teraz Naď po večeroch sľubuje kamošom štátne guľomety či tanky? Za službičky? Takto funguje štát pod taktovkou Obyčajných ľudí? To čo má znamenať? 

8. Naďa jeho priznanie v statuse môže vyjsť draho. Jasné, Lipšic ani Hamran mu neskrivia ani vlas na hlave. Aj keby nejaký mal. Je to všetko jedna olaňácka mafia a chránia svojich ľudí.

9. Ale akonáhle sa na Slovensko vráti spravodlivosť, tento prípad sa bude musieť vyšetriť. Minister obrany sa priznal, že ako posledný mafián súhlasil so zneužitím štátneho majetku na zvrhlý Sulíkov entertainment pre Geissenovcov.

10. A Naď ešte aj opisuje, ako upokojoval zahraničných partnerov, že S-300 pre Ukrajinu bude, aj keď to Sulík blokoval - zalovte v pamäti. Naď tu dlho klamal verejnosť, že žiadnu S-300 pre Ukrajinu nepošle, aj keď to sľúbil americkému ministrovi, na ktorého sa tu vtedy pozeral ako zaľúbený žabiak.

Eduard Heger: S fašistami sa neoslavuje SNP, nevládne a nepodávajú sa ruky. A lebo Fico...
"S fašistami sa neoslavuje SNP, nevládne a nepodávajú sa ruky," napísal premiér SR Eduard Heger v predvečer osláv štátneho sviatku pri príležitosti SNP na sociálnej sieti. Reakcia prišla rýchlo.V komentároch reagoval europoslanec Milan Uhrík,... Čítať ďalej
29 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Naď zo seba urobil ľudksé monštrum, tvrdí Ľuboš Blaha

11. A teraz Naď otvorene priznáva, že "zahraniční partneri" (Lloyd Austin) tlačili na poslanie S-300 na Ukrajinu. Čiže priznáva, že je len americkým mopslíkom, ktorý skáče, ako Američania pískajú.

12. Naď zo seba urobil ľudské monštrum, keďže vyzrádza interné veci na svojho koaličného kolegu Sulíka, ale to je to najmenej podstatné - všetci vieme, že OĽANO je jedna obyčajná čvarga. Matovičove klony. 

13. A o Sulíkovi takisto nikto nepochybuje - chaloš to dotiahol od raňajok s Kočnerom až po vrtuľníky pre Geissenovcov. Neexistuje zločin, ktorý by neoliberálni sociopati z SaS nespáchali.

14. Ale nech nám neunikne pointa. Naď sa ako jediný reálne priznal. Sulíkovi sľúbil vrtuľník pre Geissenovcov, čo je v preklade - zneužitie právomoci v štádiu prípravy. Tvrdá basa na véééľmi dlho.

15. Je možné, že médiá čušia? Je možné, že Hamran čuší? Je možné, že Lipšic čuší? Je možné, že celé Slovensko ešte nie je hore nohami?

"Naď patrí do basy - už to nevidí len slepý. A áno, poslal S-300 na Ukrajinu, takže Američania ho chránia - ale pozor, pozor, milý Jaro, vy tu nebudete vládnuť naveky... a spravodlivosť si Ťa doženie," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti Telegram Ľuboš Blaha.

Jozef Pročko, emotívne! Pozrite komu a aké slová adresoval!
Jozef Pročko (OĽaNO), poslanec NR SR sa rozcitlivel. Na sociálnej sieti venoval status nielen svojmu straníckemu predsedovi, Igorovi Matovičovi (OĽaNO), ale aj Richardovi Sulíkovi (SaS). Kým Matoviča chváli, Sulíka haní. Nič nové, možno iba ten... Čítať ďalej
29 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik