Šutaj Eštok sa utrhol! Čo je veľa, to je veľa. A naložil koalícii (VIDEO)
28 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Mám pre vás taký odkaz, vážení páni z vládnej koalície, začal svoju reč v štúdiu TA3 v diskusnej relácii V politike opozičný poslanec Matúš Šutaj Eštok. A od srdca povedal vládnym politikom to, čo si o nich podľa jeho slov myslia ľudia. 

„Mám pre vás taký odkaz, vážení páni z vládnej koalície. Ľudia vám odkazujú, že dosť! Stačilo, čo je veľa to je veľa. Majú vás plné zuby. To, čo predvádzate, na to sa nedá pozerať," obul sa hlasák do zástupcov koalície Mariána Viskupiča a Petra Kremského.

"Namiesto toho, aby ste riešili problémy ľudí sa tu hádate ako psy. Neprišli ste s jedným jediným riešením,“ pustil sa do kritického monológu poslanec.

A v priamom si povedal svoje aj o predsedovi vlády Eduardovi Hegerovi. „Ten bábkový premiér Heger sa pred týždňom postavil po rokovaní koaličnej rady, že má päť návrhov. Päť spásonosných návrhov. Prvý sa týkal toho ako ostať na kresle, druhý ako ostať na tom kresle prilepený, tretí ako sa držať kresla, štvrtý bol o tom, že keď sa toho kresla ministerského nevieme držať, tak bude rozhodcovská komisia a piaty bol, že idete pomôcť ľuďom," rozohnil sa Šutaj Eštok.

"Toto je niečo, čo je absolútne neprijateľné a mali by ste vyvodiť zodpovednosť aj vy, kolegovia zo sasky,“ povedal v televíznom štúdiu opozičný poslanec, pričom prítomných koaličných poslancov vyzval, aby sa podpísali pod predčasné voľby.

SLOVENSKO JE ZÁVISLÉ NA JEDNOM CHOROM ČLOVEKU

"Dva a pol roka na Slovensku neriešime nič iné, len Igora Matoviča. Jeho traumy, pomsty, atómovky, palmičky a Dunčíkov. Celý svet rieši brutálne zdražovanie, energetickú krízu - len my na Slovensku riešime Igora Matoviča. A už stačilo, ľudia toho majú naozaj po krk."

Blaha: Ukončite tú frašku, lúzri!
Sulík odchádza z vlády a ľudia už zívajú od nudy. Koho to ešte zaujíma? Pýta sa na sociálnej sieti podpredseda strany Smer Ľuboš Blaha. 1. Vláda tu už nefunguje dva mesiace a nikto nerieši katastrofálnu situáciu na Slovensku. To, že odíde Sulík,... Čítať ďalej
28 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik