Gyimesi: Úplne sme sa zbláznili!
28 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Tomuto sa ani nechce veriť! Koaličný poslanec parlamentu za hnutie OĽaNO György Gyimesi akoby ani nebol z koalície. Alebo konečne sa otvorili oči aj niekomu v našej najsilnejšej vládnej strane?

"Európa by sa mala vzdať lacnej ruskej energie, ktorá je pre jej priemysel nevyhnutná, dostať sa do recesie, zabiť svoju ekonomiku, uvaliť sankcie, embargá, to všetko preto, aby Rusko nemohlo financovať vojnu proti Ukrajine (a Európa sa nemohla stať ekonomicky konkurencieschopnou pre USA)," píše na sociálnej sieti koaličný poslanec.

Medzitým podľa Gyimesiho Spojené štáty obchodujú obratom vo výške 1 miliardy eur mesačne so škaredým, zlým, autoritárskym teroristickým štátom - Ruskom.

"Podľa tlačovej agentúry AP síce americký prezident sľúbil "bolestivé" ekonomické opatrenia proti Rusku a obchod medzi oboma krajinami skutočne výrazne klesol, Spojené štáty však nechceli obetovať kľúčové suroviny na oltári ukrajinskej slobody. Každý mesiac prichádza do USA z Ruska viac ako 3 600 zásielok dreva, kovu, gumy a iného tovaru, ktoré generujú mesačný obrat minimálne 1 miliardy eur," upozorňuje politik.

"My ostatní môžeme pomrznúť, dobrovoľne si zničiť vlastnú ekonomiku, menu a ožobračiť vlastných obyvateľov. Ako u bláznov….," uzavrel Gyimesi svoj status neobvykle sa vymykajúci jednoznačnému postoju našej vlády.

Beňová sa pustila do Remišovej: Ty bezvýznamná predsedníčka ešte bezvýznamnejšieho politického komiksu!
Fico a Uhrík, extrémisti na oslavy SNP nepatria! Takto sa vyjadrila na sociálnej sieti predsedníčka Za ľudí Veronika Remišová. Dlho však ticho nezostalo a na facebuku si ju podala europoslankyňa a smeráčka Monika Beňová. Posúďťe, kto z toho vyšiel... Čítať ďalej
28 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik