Beňová sa pustila do Remišovej: Ty bezvýznamná predsedníčka ešte bezvýznamnejšieho politického komiksu!
28 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Fico a Uhrík, extrémisti na oslavy SNP nepatria! Takto sa vyjadrila na sociálnej sieti predsedníčka Za ľudí Veronika Remišová. Dlho však ticho nezostalo a na facebuku si ju podala europoslankyňa a smeráčka Monika Beňová. Posúďťe, kto z toho vyšiel víťazne.

Remišová chce asi zavrieť Fica doma

"V Slovenskom národnom povstaní sa Slováci odvážne postavili fašistom. Mnohí hrdinovia z povstania trpeli od fašistov a následne trpeli aj pod komunistickým režimom, pretože sloboda prekáža každej totalite a diktatúre. Dnes si napriek tomu odkaz SNP dovoľujú uzurpovať aj ľudia, ktorí pamiatku hrdinov pošliapali najviac," napísala Remišová na margo nastávajúcich osláv SNP.

"Je to Robert Fico, ktorý si podáva ruky s ľuďmi z fašistickej strany. Sú to extrémisti zo strany Republika, ktorí ešte včera koketovali s fašizmom, aby sa dnes nehanebne hlásili k SNP spolu s novým spojencom a kamarátom Ficom. Je vrchol pokrytectva a zloby, ak dnes máte odvahu otvárať dvere fašistom a zároveň sa hlásiť k odkazu SNP. Páni Fico s Uhríkom, fašisti, extrémisti a ich spojenci na žiadne oslavy SNP nepatria!," rozohnila sa Remišová v statuse.

Vláda nechce na oslavách SNP Slovákov! Robert Fico reaguje
Účasť verejnosti na oslavách SNP je verejnosti zakázaná. Nedokáže sa na to pozerať ani Robert Fico, predseda Smer-SD. Jeho príhovor na sociálnej sieti vám prinášame v plnom znení, až na medzititulky, ktoré sú vkladom redakcie. Občan do Bystrice... Čítať ďalej
28 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Beňová začala mierne

"Peknú nedeľu. Zajtra si pripomíname výročie SNP. Smer SD tento rok vo Zvolene. Som hrdá, že my si ich pripomíname kladením vencov každoročne. Či vo vláde alebo v opozícii. Aj zajtra sa na všetkých vo Zvolene tešíme. Vzdať úctu, hold a spomínať na statočných a odvážnych ľudí od najmladších až po tých starších by malo byť samozrejmosťou. Pre nás v Smere je," začala svoj status pomerne mierne Monika Beňová.

No potom sa utrhla

No pokračovala už ostrejšie. "O to viac ma dnes nemilo prekvapila poznámka V. Remišovej na adresu predsedu Smeru SD a R. Fica. Mohla by som teraz napísať sto strán o úplnej neschopnosti, neodbornosti či politickej nezrelosti tejto bezvýznamnej predsedníčky ešte bezvýznamnejšieho politického komiksu, ktorý sa jej ako všetko ostatné v jej “politickej kariére” rozpadlo pod rukami," pritvrdila europoslankyňa.

"Predvčerom aspoň štandardne pobavila poznámkou, tentoraz na tému, ako zvolá predsedníctvo zaľudí po odchode SaS z vlády aby sa dohodli, že čo ďalej. 2% strana s trojčlenným poslaneckým klubom," trochu škodoradostne zahlásila Beňová.

"Ale kaziť oslavy SNP akoukoľvek zmienkou o členoch súčasnej vlády, alebo toho čo z nej vlastne ostalo či v stredu ostane, by bolo neúctou voči hrdinkám a hrdinom na ktorých spomíname s vďakou a úctou," uzavrela status opäť galantne Beňová

Bojí sa prezidentka a premiér hnevu Slovákov?
Oslavy SNP v Banskej Bystrici majú dlhoročnú tradíciu aj v tom, že sa ich zúčastňujú široké masy obyvateľstva. Tento raz to bude inak a rozhodla o tom "vrchnosť", teda naši ústavní činitelia. Opozičným politikom, ale ani občanom sa tento nápad... Čítať ďalej
28 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik