Roman Mikulec: Fico a Kaliňák zaútočili na políciu a NAKA
26 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Bývalý trojnásobný premiér Robert Fico a trojnásobný minister vnútra Róbert Kaliňák zaútočili na políciu a NAKA," tvrdí Roman Mikulec (OĽaNO), mnister vnútra.

Mikulec je presvedčený, že opätovne ide o politicky motivovaný útok

"Zároveň navrhli moje odvolanie. Opätovne ide o politicky motivovaný útok," píše na sociálnej sieti Roman Mikulec (OľaNO), minister vnútra.

"Vážení páni, na rozdiel od vás sa viem ľuďom pozrieť priamo do očí, pretože nemám čo skrývať. Len zopakujem, že z čias vášho vládnutia je už 17 ľudí právoplatne odsúdených a ďalšie prípady vrátane vašich sú v procese. Polícia má dnes, našťastie, rozviazané ruky a slobodne koná. Sú vaše vyjadrenia len strachom, že vás dobehnú vaše kroky z minulosti?" Pýta sa v závere príspevku Roman Mikulec.

Prečo je Veronika Remišová je sklamaná
Veronika Remišová je presvedčená, že Robertovi Ficovi nemá zmysel čokoľvek vysvetľovať. "Sklamalo ma, že kolega Sulík sa namiesto úsilia pomôcť krajine stretáva s Robertom Ficom," uviedla Veronika Remišová (Za ľudí), ministerka investícií,... Čítať ďalej
26 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik