Igor Matovič: Kauza Black Hawk
25 | 08 | 2022 I Alica Kočišová

Matovič neoddychuje ani na dovolenke

Dnes na sociálnej sieti zverejnil svoj príspevok týkajúci sa helikoptéry pre Geissenovcov aj minister financií Igor Matovič. Kauza Black Hawk graduje.

Jeho status prinášame v plnom znení.

Skúška správnosti

Predstavte si, že by som 2 týždne blokoval odovzdanie S-300 pre Ukrajinu tým, že by som za môj súhlas žiadal armádny vrtuľník Black Hawk pre Geissenovcov od ministra obrany a štátnu ochranku s limuzínou od ministra vnútra.

Myslíte, že by som ešte žil? Za 2 dni by ma Denník N(enávisť) a spol. ukrižovali zaživa … ale keďže ministra obrany vydieral kamko Riško, všetko je v najväčšom poriadočku.

Odporné. To, čo predvádzajú mnohí slovenskí akožežurnalisti je úplný morálny odpad, za ktorý by sa nemuseli hanbiť ani tí najpoplatnejší komunistickí či fašistickí pisálkovia. Propaganda ako propaganda.

Ale máme jedno šťastie - ľudia nie sú hlúpi a postupne zisťujú, že niekto s nimi dva roky sakra manipuluje … a tak Denníku N(enávisť) klesol za posledný rok počet čitateľov o 26%, najviac zo všetkých slovenských webov.

Neverte bludom, ktoré šíria. Pre dosiahnutie svojich podlých cieľov sú schopní oprať v Perwolle aj absolútne Zlo. Už nevadí, že Pelle 18 rokov aktívne kryl a páchal všetky zločiny Smeru … ak pôjde do progresívnej/úpadkovej vlády s PS a SaS, zradia aj odkaz Jána a Martiny. Už bude najčistejší z čistých.

Miloš Zeman: Nepodľahnime vábeniu GreenDealu
Prezident ČR Miloš Zeman prijal včera na Pražskom hrade vedúcich zastupiteľských úradov ČR v zahraničí. Jeho prejav pri tejto príležitosti zverejnil tiskový odbor prezidenta ČR. Prezident Zeman s ľútosťou skonštatoval, že tento rok je naplnený... Čítať ďalej
25 | 08 | 2022 | Alica Kočišová

Spomedzi komentárov pod príspevkom pre vás vyberáme:

Pán Tomáš: "napise predseda strany, ktorej behom 2 rokov klesli preferencie na stvrtinu a ktoreho doveryhodnost je 11% "

Pán Janko: "Riadne dristy posplietane"

Pani Ludmila: "Máte pravdu, to nie sú novinári, ale ubohi škrabáci. Peknú dovolenku."

Pán Rudolf: "Veď Todová bola vaša kamoška"

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik