Matovičov cirkus zúri a ukazuje prstom
24 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Kto nám to tu káže o morálke? Takto sa rozčúlili predstavitelia najsilnejšej koaličnej strany OĽaNO na svojej oficiálnej facebookovej stránke. A vzápätí aj vymenúvajú tých moralistov.

SaS sa chystá zhodiť ďalšiu vládu a uviesť našu domovinu do chaosu pred najťažšou zimou v histórii, píše OĽaNO.

"Včera (23.8.pozn.red.) o tom opäť hovorila podpredsedníčka SaS Jana Bittó Cigániková. Verejne hovorila o tom, že “niekedy bola panna a už to neplatí”," krútia matovičovci hlavami nad tou drzosťou.

Ďalej pripomínajú, že podobne argumentoval aj štátny tajomník ministerstva spravodlivosti Ondrej Dostál. "Po tom, čo hlasoval za pád Radičovej vlády, povedal, že je to preto, lebo odmieta sex so zvieratami."

"Tí, čo sa chvália stratou panenstva a verejne hovoria o sexe so zvieratami nám kážu o morálke," zamysleli sa v klube OĽaNO.

Zdroj: FB/Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti

"Toto je životný svet a morálne limity ľudí, ktorí Igorovi Matovičovi vyčítajú, že v zápase o Slovensko, v ktorom sa bude každému dobre žiť, niekedy používa viac emócii… Názor si urobí každý sám," uzavreli plodný príspevok matovičovci.

Ďuriš Nicholsonová: Dôchodcovia si za svoju katastrofálnu situáciu môžu sami!
Máte strach z dôchodku? Je na mieste. Dôchodcovia budú ešte chudobnejší. Upozornila na to na sociálnej sieti europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. Myslí si však, že dôchodcovia si za to môžu z časti sami. Zmenil sa výpočet aktuálnej dôchodkovej... Čítať ďalej
24 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik