Mazurek sa poriadne pustil do Krúpu: Je to bezcitné, sociopatické a sadistické monštrum (VIDEO)
23 | 08 | 2022 I Tibor Malý

Svet v uplynulých pár dňoch šokovala správa, že v Rusku bol spáchaný atentát na dcéru Alexandra Dugina, jedného z najväčších ideológov putinovského Ruska. Dvadsaťdeväťročná Darja Duginová zomrela neďaleko Moskvy pri výbuchu auta, v ktorom mal sedieť jej otec. Priam neuveriteľne na tragickú udalosť zareagoval náš poslanec parlamentu Juraj Krúpa, ktorý iba nedávno prezliekol kabát z OĽaNO do SaS. Za svoje slová si vo videu vypočul poriadnu znôšku „teplých“ slov od svojho poslaneckého kolegu Milana Mazureka z hnutia Republika.

Na Rusko a jeho prezidenta či jeho najbližších môže nadávať každý koľko chce, no takým brutálnym spôsobom zabiť človeka, navyše mladú ženu, je predsa len dosť silná káva. Ako sa zdá, nič z toho neprekážalo Jurajovi Krúpovi, ktorý je známy svojím hulvátskym a nevyberavým slovníkom. Predseda Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť síce nie raz nechutne pourážal s ním nesúhlasiacich Slovákov, no to, ako sa v statuse na sociálnej sieti, ktorý ale zakrátko vymazal, vyjadril k bezprecedentnému incidentu v Rusku je predsa len silná káva. Aj preto si ho Milan Mazurek podal spôsobom jemu vlastným, a ani on sa veru invektívam nevyhol.

Hnus, Osuský aj Krúpa sa tešia zo smrti civilistov!

„Kto sa teší keď zomierajú ženy a deti? Poslanci SaS!“ napísal hneď v úvode kratučkého statusu Mazurek a dodal: „Zbabelý zúfalec Juraj Krúpa, mimochodom poslanec SAS, si pustil do plienky a zmazal svoj status, v ktorom schvaľoval smrť mladej ruskej civilistky, dcéry známeho filozofa. Povedzte mi, čo sú poslanci SAS za ľudia, keď sú schopní takýchto neľudských a beštiálnych prejavov...“ Vo videu sa už republikán pustil do svojho poslaneckého kolegu oveľa ostrejšie. Mazurek na osvetlenie v úvode videa uvádza, že Alexander Dugin je ruský filozof a civilista bez akýchkoľvek významných vojenských funkcií. „Určite si poviete, že nikto príčetný, nikto normálny, nikto emočne stabilný sa nemôže tešiť zo smrti mladej ženy, civilistky. Bez ohľadu na to, aké názory zastávala. Rovnako si poviete, že nikto nemôže takýto teroristický útok, pri ktorom mladá žena zahynula, schvaľovať,“ pokračuje Mazurek s tým, že na Slovensku a navyše v Národnej rade sa však nájdu ľudia, ktorí s takýmito ohavnými prejavmi nemajú vôbec žiadny problém.

„Medzi týmito bezcitnými, sociopatickými a sadistickými monštrami jednoznačne vyniká poslanec SaS Juraj Krúpa, ktorý mladej žene venoval status a v ňom ju nazval bezcitnou nacistkou a úplne legitimizoval a schvaľoval tento teroristický útok, pri ktorom zomrela,“ začína republikán s kritikou novodobého liberála. „Nazvať Duginovcov, teda proponentov myšlienky multikultúrneho euroázijského impéria nacistami poukazuje na značné poškodenie neurónových spojení v mozgu Juraja Krúpu, ale to by bol koniec-koncov, najmenší problém, ktorý osobnosť tohto nešťastného človeka má,“ pokračuje Mazurek v útoku na Krúpu. Podľa republikána Mazureka sa už pre stranu SaS vedenú Richardom Sulíkom stáva pomaly štandardom, že je tvorená sadistickými a úchylnými monštrami, ktoré sa tešia zo smrti civilistov, ktorí majú radosť keď sú ženy a deti vyhadzované do vzduchu a roztrhané na kusy.

Štátny tajomník pre šport na ministerstve školstva odsúdil Slovákov hrajúcich v KHL, ľudí tým akurát PORIADNE nasr...
Šport by sa nemal pliesť do politiky a naopak. Žiaľ, nie vždy to platí. Tak ako v prípade ruskej agresie na Ukrajine. Smutné ale je, že s podobnou, ak nie rovnakou agresivitou akou ruskí vojaci bojujú na Ukrajine bojujú niektorí politici proti... Čítať ďalej
23 | 08 | 2022 | Tibor Malý

Za takéto vyjadrenie by mal Krúpa tvrdo pykať

„Veď si spomeňte na prejav poslanca SaS Osuského, ktorý priamo v Národnej rade povedal, že Srbi si zaslúžili americké bombardovanie. To znamená, že bomby, ktoré Američania cielene zhadzovali na civilné štvrte, sídliská a civilné vlakové spoje boli, de facto, oprávnené, a že ženy a deti v Srbsku si teda zaslúžili zomrieť,“ obrátil Mazurek pozornosť aj na ďalšieho „ľudomila“ medzi liberálmi. „To sú názory strany, ktorá sa zaštiťuje ľudskými právami, hodnotami, liberalizmom a demokraciou. Sociopatické, sadistické monštrá, ktoré nemajú problém schvaľovať smrť ľudí s iným názorom,“ soptí v závere vide Milan Mazurek a vyzýva ľudí aby na toto mysleli aj pri voľbách. A na Juraja Krúpu, no nielen na neho nemali pekného slova ani pod statusom diskutujúci Slováci. „Za takéto vyjadrenie by mal Krúpa tvrdo pykať. Priať niekomu smrť a ani ho nepozná je najväčší hyenizmus. Krúpa, a i ja ťa osobne nepoznám, ale za toto ti prajem aby ťa čím skôr navštívila karma!!!“ odkazuje liberálovi Peťo Škorec.

„Nielen Krúpa má vygumovaný mozog, ale aj celá táto neschopná arogantná klamárska prašivá skorumpovaná vláda. A preto som nevolil a ani nebudem voliť takých koko... v ako je strana OĽaNO, SaS, Za ľudí a Sme rodina. Čím skôr táto neschopná prašivá vláda SR skončí, tým lepšie bude pre Slovensko. A kde je teraz naša falošná prezidentka Slovenskej republiky?“ rozohnil sa Daniel Košč. „Jediní, kto tu je nacista, je Krúpa, Naď, Matovič a všetci tí čo likvidujú túto zem, viď spolok EÚ = tretia ríša bez vojny,“ poznamenal Ján Kulifaj. „V roku 2014 na Ukrajine v Odese keď Ukrajinský fašisti zabíjali nevinných ľudí, ženy, mužov a deti iba preto, že hovorili po rusky, kde bola EÚ a OSN... Sračky, nič nespravili!!! Tak tie sračky nech držia papule... Schvaľovať smrť môže degenerované hovädo... Aj ďalší poslanec čo sa vyjadril na bobardovanie bývalej Juhoslávie. Že si to Srbi zaslúžia... Jeden aj druhý degenerované skurvené hovädá,“ nedával si servítku pred ústa Ľuboš Šujan.