Peter Pčolinský: "Chudnutie je matematika"
22 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

Peter Pčolinský je predsedom poslaneckého klubu Sme rodina a vo svojich 40. rokoch zhadzuje kilá "len taký fukot". Čo je za tým? Zisťovala Pluska.

Fešák na nábreží

Štyridsiatnik Peter Pčolinský je predsedom poslaneckého klubu Sme rodina. Behom 2,5 mesiaca dokázal to, o čom sníva množstvo ľudí - zhodil 18 kilogramov. Redaktor Plusky ho zachytil počas prechádzky na brehu Dunaja. 

Nikdy nebol prútik

„Vyžral som sa tak, že som nezapol obleky a košele. Povedal som si, že už si nebudem kupovať väčšie veci, ale radšej schudnem,“ povedal pre Plusku Pčolinský. Poslanec, ktorého väčšina ľudí vníma, ako "pri sebe, od 1. júna kedy mal 133 kg sa dostal na 115 kg. 

Mazurek: „200 litrov vína pre amerických vojakov? Za peniaze Slovákov?"(VIDEO)
Súčasní slovenskí vládni politici sú jedno veľké prekvapenie za druhým. Niekedy sa zdá, že nás už nemôžu ničím prekvapiť, vtom ale príde niečo, nad čím zostáva rozum stáť. A to niečo teraz odkryl vo videu a k nemu priloženom statuse poslanec... Čítať ďalej
22 | 08 | 2022 | Tibor Malý

Je to matematika

„Chudnutie je matematika,“ povedal poslanec s tým, že základ je v tom, aby človek musí denne spáliť viac kalórií, ako prijme. Pčolinský zároveň prezradil, čo všetko pre svoje zdravie a telo za posledné týždne urobil: 

„Každý večer si dám 8 až 10 km dlhú "cardio prechádzku" a dvakrát do týždňa zájdem do fitnescentra,“ prezradil poslanec, čo pre svoje zdravie za posledné mesiace urobil. Zároveň upresnil, že pod "cardio prechádzkou" sa rozumie rýchla chôdza, teda taká, aby sa spaľovali kalórie.

Nie len cvičenie

„Jem hlavne ryby, iné zdravé jedlá a namiesto chleba celozrnnú tortillu. Telo si zvykne a pýta si pohyb. Večer okolo 20.00 ma už svrbia nohy a musím sa ísť prejsť," prezrádza predseda klubu Sme rodina, ktorý používa kalorické tabuľky. Aplikáciu si otvorí pred každým jedlom, aby vedel, koľko kalórií prijme. 

Alojz Hlina dovliekol traktor so senom k Vlčanovi. Na čo chce upozorniť?
Politik zo strany Dobrá voľba-umiernení vie, ako zaujať verejnosť. Tentokrát pred ministerstvo pôdohospodárstva nechal doviezť traktor s vlečkou sena. Prečo, vysvetlil vo videu na sociálnej sieti. Tri banery Nie sme ovce; Nie sme ani prostoduchí... Čítať ďalej
22 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Silák

Jeho aktívny pohyb sa prejavuje aj na sile. Nedávno na sociálnej sieti zdieľal video. Nevedel, že ho natáčajú a ťahá na ňom svojho trénera, ktorý váži 80 kg. Po internete kolujú aj videá, na ktorých mu práca s činkami ide skutočne dobre.

„Tajná nahrávka poslanca zneužívaného ako ťažné zviera,“ vtipne napísal poslanec k videu.  Tréner Juraj Pecho musí doslova krotiť. 

„Aktuálne je v takom stave, že ho musím až brzdiť. On si osvojil pohybovú aktivitu a niekedy by som povedal, že až moc. Čo sa týka dodržiavania pokynov, tak ide na 100 percent,“ povedal Pecho.

Dlhoročný pár snov: V rodine Brada a Angeliny by ste vyrastať nechceli
Manželstvo Angeliny Jolieovej a Brada Pitta sprevádzali škandály už od samého začiatku a nie inak je tomu aj po jeho konci. Obľúbený herec kvôli Angeline opustil Jennifer Anistonovú a zdalo sa, že sú pre seba stvorení. Pôsobili ako úplne dokonalý... Čítať ďalej
21 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik