Alojz Hlina dovliekol traktor so senom k Vlčanovi. Na čo chce upozorniť?
22 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

Politik zo strany Dobrá voľba-umiernení vie, ako zaujať verejnosť. Tentokrát pred ministerstvo pôdohospodárstva nechal doviezť traktor s vlečkou sena. Prečo, vysvetlil vo videu na sociálnej sieti.

Tri banery

Nie sme ovce; Nie sme ani prostoduchí fanúšikovia R.Tabak či B.Kollára a My seno nekonzumujeme. To sú tri banery, ktoré sú prevesené cez vlečku plnú sena, ktorá od soboty stojí pred Ministerstvom pôdohospodárstva v Bratislave.

Aký to má zmysel?

V čase, keď je problém koaličná kríza a to, že Borisovi Kollárovi sa nepáči pomenovanie liberálna demokracia, chce Hlina svojsky poukázať na dianie v Pôdohospodárskej platobnej agentúre (PPA). Podľa Hlinu na tom príbehu nekorupčnosti a čestnosti, niečo nesedí. 

Politológ o koaličnej kríze: Ani z voza, ani na voz
Politológ Samuel Abrahám výsledkami nedávnej koaličnej rady nie je vôbec prekvapený. Pre Topky tvrdí, že spor nemá riešenie - kríza je spor dvoch strán, ktoré nemajú kam ustupovať. Chatakteristika odborníka "Od začiatku sme svedkami toho, že ani... Čítať ďalej
21 | 08 | 2022 | Eka Balaskova
?session=true

"My dlhodobo upozorňujeme na problém v PPA. Marilo sa tam vyšetrovanie. Prišiel tam človek z jednej finančnej skupiny, zamestnal s, ako úradník a všetko to tam po tom Dobytkárovi poupratoval. Potom ho poslali preč a všetci, na čele s Vlčanom sa tvária, že dokopy nič sa nestalo. Najzaujímavejšie je, že najväčší protikorupčný bojovník, akého kedy slovenská zem zrodila - Matovič, detto. Preto vyzývame Matoviča, že keď už o probléme v PPAčke vie, nech s ním niečo robí, "vysvetlil Hlina vo videu.

Symbolická akcia

Hlina upozornil, že aj pôdohospodári, ktorí "rozoznajú kravu od jalovice" a práca ich baví, majú problém s riadením tohto rezortu. 

"Dnes symbolicky, ale vzhľadom na to, ako to buble nevylučujem, že tí poľnohospodári sa zozbierajú a prídu sem naostro. Keby ste desatinu z toho, čo ste urobili slovenským poľnohospodárom, urobili francúzskemu poľnohospodárovi, to by ste videli - ten zápas o svoje práva," uzatvára Hlina.

Kaliňák: Siloví ministri? Jeden futruje armádu USA a druhý - škoda slov
Je to absurdné, ale skôr nebudú mať Slováci na chlieb, ako média zlomia palicu nad touto vládou. Podpredseda Smeru-SD Erik Kaliňák vo svojom videu upozorňuje na ceny, ktoré čakajú Slovákov čo nevidieť. Médiá však podľa neho majú stále ružové... Čítať ďalej
20 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik