Sme rodina podporí v Banskobystrickom kraji Ondreja Luntera i Jána Noska
20 | 08 | 2022 I Diana Zaťková/TASR

Hnutie Sme rodina sa v jesenných voľbách rozhodlo podporiť kandidáta na predsedu Banskobystrického samosprávneho kraja Ondreja Luntera (nezávislý) a takisto Jána Noska (nezávislý), ktorý bude obhajovať mandát primátora mesta Banská Bystrica. TASR o tom informovalo tlačové oddelenie hnutia.

"Obidvaja kandidáti dokázali, že kraj a mesto sú spravované v dobrých rukách. Majú za sebou množstvo investičných projektov, oceňujeme ich spoluprácu a pomoc pri rozvoji celého kraja," argumentuje Sme rodina podporu obom kandidátom.

Spojené samosprávne voľby do orgánov miest a obcí a orgánov samosprávnych krajov sa uskutočnia v sobotu 29. októbra. Kandidátne listiny sa môžu podávať do 30. augusta. Volebná kampaň už beží a skončí sa 48 hodín predo dňom volieb.

Remišovej ľudia objavili Ameriku
Predstavitelia strany Za ľudí prišli s prevratným vyhlásením. Vláda sa podľa nich musí zaoberať problémami, nie osobnými škriepkami. Že tie osobné škriepky trvajú už takmer dva roky si zrejme najmenšia koaličná strana doteraz nevšimla. "Napriek... Čítať ďalej
20 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik