Politológ zvozil Matoviča: Táto tlačovka bola vysoký level narcizmu!
20 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Na Slovensku vrcholí už X-tá vládna kríza za posledné dva roky a občania sa zabávajú (nič iné im nezostáva) na facebookovej statusovej prestrelke medzi jednotlivými koaličnými lídrami. Igorovi Matovičovi však už sociálna sieť očividne nestačí. Zvolal tlačovku bez otázok.

"Prosím Vás, neklamme." Tak znela téma narýchlo zvolaného brífingu ministra financií Igora Matoviča. Tlačový brífing zvolal expremiér ako reakciu na dennodenné, podľa neho klamlivé, výroky o ňom zo strany SaS na sociálnej sieti. Expremiér hneď na začiatku uviedol, že na otázky novinárov odpovedať nebude. Podľa jeho slov ide o vážnu situáciu, ku ktorej sa musí vyjadriť.

Vysoký level narcizmu

"Toto už je vysoký level narcizmu, keď minister financií zvolá tlačovku, na ktorej sám seba v majestátnom pluráli vyzýva, aby neklamal," naložil Matovičovi známy politológ Jozef Lenč.

"Pretože, ak malo ísť o výzvu niekomu inému (povedzme SaS), tak by napisal: prosím vás, neklamte...a zvyšok plačovky klamal.  A v noci (do 2:00) prepočítaval financie, aby nás (možno) informoval o masívom náraste platov pre sestričky,“ doplnil Lenč. V tomto čase je však už jasné, že sa vláda Eduarda Hegera na podmienkach so zdravotníkmi nedohodli.

Matovičova reakcia na obvinenia SaS: Stranu prirovnal k Mečiarovi a Ficovi
"Prosím Vás, neklamme." Tak znela téma narýchlo zvolaného brífingu ministra financií Igora Matoviča. Tlačový brífing tvolal expremiér ako reakciu na dennodenné, podľa neho klamlivé, výroky o ňom zo strany SaS na sociálnej sieti. Na otázky... Čítať ďalej
17 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik