Koaličná komédia pokračuje
20 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Koalícia sa háda, posiela si nie príliš lichotivé odkazy cez sociálne siete, rozdúchava čoraz viac už x-tú krízu a opozícia? Tá sa, zdá sa, dobre baví.

Jasným príkladom je predseda strany Život-NS Tomáš Taraba. Miesto sobotňajšieho sledovania nejakej americkej komédie v televízii sa dobre zasmial na koaličnej rade našej vlády.

"Musím uznať, že táto veta po rokovaní koaličnej rady ma fakt pobavila: ´My sme nikdy nevyčítali SaS, že na ministra školstva nominovala vyučeného obuvníka a za predsedkyňu zdravotníckeho výboru osobu čo vyštudovala drevnícku školu a prepadla na gymnáziu.´," podelil sa na sociálnej sieti Taraba o perlu s tlačovej besedy premiéra Hegera po koaličnom stretnutí. 

Belousovová: Vláda nás bude "zachraňovať" do posledného centu, ktorý v tej prázdnej špajze ešte nájde
Neviem ako ostatní, ale ja som už unavená z tej skoro dvojročnej permanentnej vládnej krízy, posťažovala sa národniarka Anna Belousovová na sociálnej sieti. No treba podľa nej pozorne čítať statusy Igora Matoviča a zistite, že na Slovensko má prísť... Čítať ďalej
20 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik