Heredoš sa pustil do ankety a jeho dve otázky sú celkom zaujímavé
21 | 08 | 2022 I Tibor Malý

Na Slovensku sa stalo módou, že politici, ktorí už majú doma niekoľko prezlečených kabátov, si založia vlastnú stranu či hnutie. A to najmä preto, aby boli konečne lídrami. Miroslav Heredoš, ktorý vystúpil z hnutia Republika, čuduj sa svete, nič nové nezakladá. Ba práve naopak, v statuse vyzýva ľudí, aby sa vyjadrili k jeho miniankete.

Na Slovensku je v súčasnosti 55 politických strán a hnutí, pričom Miroslav Heredoš, známy kuchár, gastroaktivista a naposledy aj krajský predseda hnutia Republika v Bratislavskom kraji, ide opačným smerom. Ohlásil síce kandidatúru na primátora Bratislavy, ale ako – nezávislý. Navyše, nezakladá nič, chce však poznať politické nálady Slovákov, ktorým v krátkej miniankete pokladá dve otázky. Zamerané sú síce len na úzky okruh politických subjektov, ale istý prieskum to predsa len je.

Výber majú Slováci zo siedmich subjektov

„Kto je podľa Vás autentická vlastenecká a skutočne národne orientovaná strana/hnutie? Ktorému hnutiu a lídrovi veríte jeho prácu a čestnosť?“ pýta sa hneď v úvode Heredoš a vzápätí ponúka niekoľko subjektov, za ktorými stoja ich lídri.

- REPUBLIKA (Milan Uhrík)

- SNS (Andrej Danko)

- ĽSNS (Marian Kotleba)

- NÁRODNÁ KOALÍCIA (Rudo Huliak)

- SHO (Róbert Švec)

- ŽIVOT - NÁRODNÁ STRANA (Tomáš Taraba)

- DOMOV - NÁRODNÁ STRANA (Pavol Slota ml.)

Gen. Jozef Viktorín: Nastal čas nepredlžovať agóniu. Nastal čas odísť
"Nastal čas nepredlžovať agóniu. Nastal čas odísť. Občan to tak dávno cíti a vy to cítite. Sami s tým nič neurobíte. Takže čím skôr, tým lepšie. Pre všetky generácie. Aj tie súčasné, ale hlavne tie budúce," myslí si generál Jozef Viktorín. Členom... Čítať ďalej
17 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Heredoš priznáva, že ho to zaujíma preto, aby urobil vyhodnotenie, kde občania prikladajú svoje preferencie. „ Ako sonda do národného srdca sledovateľov môjho profilu, kľudne úprimne a v slobode, som na to zvedavý,“ píše dnes „slobodný Bývalý republikán, ktorý, na znak čestnosti, pripája aj info, koho volil on osobne.

„V 2016 som volil SAS a v roku 2020 som volil SNS. V roku 2024 (alebo 2023) budem voliť stranu, kde budem bojovať za občanov, za nás,“ prezradil na samý záver statusu Miroslav Heredoš, čím naznačil, že zrejme dlho „nezávislým“ nezostane.

Čaputovej divadielko so šetrením v paláci
Prázdniny sa končia a s nimi príde aj koniec leta, jeseň a – zima. A práve jej príchod sa očakáva s veľkými obavami. Dôvodom sú vysoké ceny energií, ropy a tepla, ktoré mnohí Slováci zrejme ustoja len s obrovskými problémami. Nuž a politici ľuďom... Čítať ďalej
20 | 08 | 2022 | Tibor Malý

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik