Skvelé PR! V prezidentskom paláci šetria
19 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

V kanceláriách pani prezidentky Zuzany Čaputovej nedávno prišli na to, že popularita prezidentky klesá a tak už pár mesiacov môžeme sledovať masívne zdieľanie informácií o jej pozitívnych aktivitách. Videá, cez ktoré chce osloviť občana, natáča aj ona sama.

Lámať sa to začalo po februári

Konkrétnejšie asi po podpise "Dohody" s USA, ktorú poriešila nič nehovoriacou doložkou. Pri tej väčšina politológov skonštatovala, že pani prezidentka "chcela ostať za peknú", ale aj neodmietnuť dohodu. Ľudí sa však nedá dlho vodiť za nos, teda pekne hovoriť a celkom iné robiť. A v tom je naša pani prezidentka majster - síce citlivo vníma hlas občanov, ale tam to zväčša končí.

Potom prišla Ukrajina,

kde mohla byť práve pani prezidentka zo svojho deklarovaného materského, ženského iniciátorkou mierového riešenia situácie. Čo jej bránilo v tom, aby ponúkla Bratislavu, ako miesto mierových rokovaní znepriatelených krajín?

Ešte predtým tu však bol covid, kde pani prezidentka prepožičala svoju tvár na ak nie lživú, tak nie celkom pravdivú kampaň, v ktorej vakcína je sloboda. A ľudia nezabúdajú. Nestačí im vidieť, ako sa pani prezidentka v pastelovom kostýme odfotí so seniorom na vozíku. A nestačia ani iné aktivity, ktoré majú jediný cieľ - pani prezidentku ukázať v čo najkrajšom, najlepšom svetle. 

Idú do nových opatrení

"V prezidentskej kancelárii zavádzame nové úsporné opatrenia, chceme ušetriť na energiách a inšpirovať aj ďalšie verejné inštitúcie. Dôvody sú jasné. Okrem toho, že dlhodobo čelíme klimatickej kríze, v súčasnosti nás ohrozuje aj energetická kríza. Počas najbližšej vykurovacej sezóny bude preto znížená teplota v prezidentskom paláci o 1 až 2 stupne a do konca leta bude stlmené klimatizovanie spoločných priestorov, sľubuje pani prezidentka a pridáva ďalšie opatrenia. 

"Tieto opatrenia idú nad rámec toho, čo dlhodobo robíme v projekte Zelená kancelária, v rámci ktorého sa staneme prvou klimaticky neutrálnou verejnou inštitúciou do roku 2030. Verím, že sa k nám pridajú aj ďalší," nezabudla pripomenúť.

Mladý Sulík prestrelil: Vytočil aj generálneho prokurátora!
Youdare je mobilná aplikácia, ktorú vyvinul syn ministra hospodárstva Richarda Sulíka. Podstatou fungovania je, že používatelia sa navzájom vyzývajú na rôzne zvrhlosti. K aplikácii má čo povedať aj Maroš Žilinka - generálny prokurátor SR. Môže... Čítať ďalej
18 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Verí jej hlas ľudu?

Screenshot urobený cca hodinu po vyjdení videa hovorí za všetko:

"Úžasná agitacia. Návrat do čias pred revolúciou. Takto nejako nás tiež oblbovali pani komunisti keď prijali nejaké nové hlupe opatrenia," myslí si diskutujúca s menom Inge Nikodemova 

Ján Pixla Mikuš píše, že úsporné opatrenia netreba, slovák podľa neho šetrí a uskromňuje sa už 32 rokov!

"Výborná iniciatíva pani prezidentka," sú komentáre, ktoré sa objavujú tiež, no tých nedôverčivých je, žiaľ, viac. ZNiektorí z tých prajných komentujúcich sa chystajú vrátiť, aby videli, ako sa "Zlovač prejaví". Nuž "Zlovač" funguje podľa starého príslovia, ktoré znie, ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva. A z pekného úsmevu pani prezidentky sa ešte neohriali deti žiadnej z matiek samoživiteliek, či zo zmierlivého tónu si žiaden senior nezaplatil napríklad životne dôležité lieky.

___________________

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik