Dramatický príchod Moniky Jankovskej na súd (video)
19 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

Začal sa súd s Monikovou Jankovskou. Jankovská je obžalovaná zo zločinu marenia spravodlivosti. Súdi sa s podnikateľom Ondrejom Janíčkom a ide o prípad "Fatima". Na súd prichádzala Monika Jankovská priam dramaticky. Nešlo pritom iba o slzy. 

Monika Jankovská, bývalá štátna tajomníčka, ako je známe, nie je na tom dlhodobo zdravotne dobre. Na pojednávanie sa napriek všetkému dostavila v sprievode svojho obhajcu Petra Erdösa.

"Jankovskej príchod na súd bol viac ako dramatický. Pred vstupom sa rozplakala a jej obhajca Peter Erdős ju musel pridržiavať, aby neskončila na zemi. Nepomohlo jej ani to, keď si pred pojednávacou miestnosťou neďaleko nej sadol Janíček. Neznášala to práve najlepšie," píše portál 1.pluska.sk.

Video príchodu Moniky Jankovskej nájdete TU 

"Samosudca vyhlásil, že Jankovskej nebolo včas doručené predvolanie a preto sa dnes pojednávať nebude. S jeho postupom súhlasí aj prokurátor. Erdős dal následne sudcovi lekársky dokument o Jankovskej. Pojednávanie bolo prerušené do 7. septembra. Sudca vytýčil aj ďalšie termíny, ktorými sú 13. október a 6. december," píše portál 1.pluska.sk.

Matúš Šutaj Eštok: Hamranova NAKA opäť porušila zákon
"Zásah NAKA v advokátskej kancelárii, ktorý súvisel s podozrením zo spáchania trestného činu podplácania bol realizovaný v rozpore s Trestným poriadkom a judikatúrou Ústavného súdu SR na čo upozornila aj Slovenská advokátska komora," tvrdí Matúš... Čítať ďalej
19 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik