Mazurek: Sankcie sú výnosný biznis. Pre USA
18 | 08 | 2022 I Eka Balašková

Nezaradený poslanec NRSR Milan Mazurek (Republika) vo videu na sociálnej sieti vysvetľuje, ako funguje zárobok amerických firiem na chudobe Európanov. 

Historické maximá

"Cena plynu v Európe sa drží na historických maximách a Gazprom nás "uistil", že môže vzrásť ešte o ďalších 60%. Všetko vďaka protiruským sankciám, ktoré likvidujú predovšetkým európske obyvateľstvo," hovorí poslanec Mazurek. Pripomína, že sa to netýka cien plynu v USA a preto nám spojenci ochotne dovážajú skvapalnený plyn a zarábajú nepredstaviteľných dvesto miliónov dolárov na jednej lodi. 

Jožo Pročko kritizuje Aktuality: Šéfredaktor Bárdy jednoducho perlí!
Poslanec Jožo Pročko si vo víkendovom statuse "podal" vyjadrenia šéfredaktora Aktualít Petra Bárdyho. Ten má podľa Pročka overené informácie o stretnutí opozície, ktorá by sa mala zjednotiť na odvolávaní ministra financií v parlamente. Opozičné... Čítať ďalej
13 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

"Presne takto sa správa "spojenec", ktorý trpiaceho kamaráta vyžmýka aj o posledný cent a smeje sa na jeho hlúposti," poznamenáva poslanec a vysvetľuje zelenú krivku na grafe, ktorá znázorňuje rast cien plynu v Európe za posledný rok. 

"Keď sa však na graf pozriete pozorne, uvidíte aj modrú krivku, ktorá znázorňuje cenu plynu v USA. Každému rýchlo dôjde, na koho majú tieto sankcie zásadný a devastačný vplyv," hovorí Mazurek, ktorý na sociálnej sieti zverejnil aj graf.

Screenshot z videa M. Mazureka

 

Báj o zámere poraziť Putina

"Európu vedie protieurópska klika, ktorá nám historkou o  zámere poraziť Putina zabezpečuje budúcnosť plnú chudoby a beznádeje. Tejto skupine bohužiaľ verne slúži aj súčasná zapredaná vláda, ktorá narozdiel od Maďarov, vedie národ rovno do priepasti," konštatuje Milan Mazurek. Dopĺňa, že Rusom stačí predať menej plynu a zarobia viac, ako pred sankciami. 

"Tupé európske vlády sú tak najlepším ekonomickým spojencom Putina. Všetky tieto politické hry si však odnesú radoví obyvatelia Európskej únie, ktorí budú musieť zaplatiť všetky náklady tejto katastrofy," varuje poslanec a opätovne prízvukuje fakt, že je čas na predčasné voľby a novú vládu.

Mladý Sulík prestrelil: Vytočil aj generálneho prokurátora!
Youdare je mobilná aplikácia, ktorú vyvinul syn ministra hospodárstva Richarda Sulíka. Podstatou fungovania je, že používatelia sa navzájom vyzývajú na rôzne zvrhlosti. K aplikácii má čo povedať aj Maroš Žilinka - generálny prokurátor SR. Môže... Čítať ďalej
18 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik