Marián Viskupič: Rezort financií je Matovičovo pieskovisko a verejné financie plastové hračky
18 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Igor Matovič, je vodca Slovenska," myslí si Marián Viskupič (SaS), predseda Výboru pre financie a rozpočet a je presvedčený, že Igor Matovič si urobil z rezortu financií pieskovisko a z verejných financií plastové hračky.

"Rozhodnutie hnutia OĽaNO o tom, že Igor Matovič zostane ministrom financií aj po uplynutí nášho ultimáta, je potvrdením, že hnutie je stranou jedného jediného muža. Stranou, kde iné názory nie sú vítané, kde všetci bezducho veria svojmu lídrovi a bezbreho ho podporujú v nezmyselných nápadoch, aj keď zrejme tušia, že Slovensku len škodia," píše na sociálnej sieti Marián Viskupič.

ôPredstavitelia OĽaNO to potvrdili svojím minulotýždňovým rozhodnutím o tom, že Igor Matovič o svoj ministerský flek nepríde, a to aj napriek tomu, že o jeho odbornosti pochybujú politici, odborníci, umelci, občania, voliči, takmer všetci. Jeho ego je dôležitejšie ako úspech, prosperita a rozvoj Slovenska. A napokon, dôležitejšie ako riešenie všetkých kríz, ktorým aktuálne čelíme nielen my, ale celý svet," dodáva.

Rezort financií pieskovisko a verejné financie plastové hračky

"Igor Matovič si urobil z rezortu financií pieskovisko a z verejných financií plastové hračky. Pritom ide o jedno z najdôležitejších ministerstiev, na ktorom si treba kroky niekoľkokrát prepočítať, kým vstúpia do praxe. Dlhodobo jeho nápady kritizujeme, navrhujeme lepšie riešenia, poukazujeme na to, že rozvracia verejné financie, čo bude mať pre Slovensko ďalekosiahle následky," dodáva Viskupič.

Slovensko veľmi pravdepodobne príde o štyroch ministrov

"Rozhodnutie teda padlo. Slovensko veľmi pravdepodobne príde o štyroch kvalitných ministrov, ktorí počas svojho pôsobenia v rezortoch urobili pre Slovensko veľmi veľa práce. Lenže ani to evidentne nestačí na to, aby si ľudia v OĽaNO uvedomili, že jedna stolička ministra je oveľa menej ako štyri ďalšie," vysvetľuje Matovič

"A to hovoríme o ministrovi, ktorý nič dobré Slovensku neprináša. Krajine tak bude vládnuť menšinový kabinet s podporou fašistov, návrat Fica je blízko a občania sa budú prizerať, ako sú nimi zarobené peniaze vyhadzované na ďalšie megalomanské nápady tieňového šéfa celej vlády. Veľká škoda," dodáva.

Máločo vystihuje pôsobenie Igora Matoviča ako video, ktoré zverejnil na sociálnej sieti Viskupič.

"JA poviem, čo chcem. Vy nepochybujte a nepýtajte sa...ale poslušne hlásajte MOJU pravdu do sveta," komentuje v závere príspevku Viskupič.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik