Branislav Becik: Slováci nemajú na chleba, no vláda vyhadzuje expirované vakcíny za milióny!
17 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Chlieb ani rožky možno na pultoch už čoskoro nebudú.. A naši vladári? Tých netrápi už absolútne nič! Ani vyhodené milióny EUR z peňaženiek daňových poplatníkov za expirované vakcíny," tvrdí Branislav Becik (HLAS - SD), starosta obce Dvory nad Žitavou.

"Do dnešného dňa je stále utajená cena vakcín, ktoré z našich daní vláda nakúpila. Vakcíny za milióny eur čoskor expirujú a čaká ich likvidácia," vysvetľuje Branislav Becik vo videu na sociálnej sieti.

Podľa Becika ide o ďalšie Matovičovo plytvanie a upozorňuje, že okolo tejto témy je veľa otáznikov a málo odpovedí, pretože rezort nespresnil o koľko eur sme expiráciou očkovacíh látok prišli.

Peter Pellegrini premiérovi Hegerovi: Predstúpte!
"Eduard Heger opäť prehovoril na sociálnych sieťach. Textom, ktorým sa snaži len prekryť skutočnosť, že sa mu rozpadá nielen koalícia, ale aj štát pod rukami. Iba znôška prázdnych rečí a nevyberaných útokov, namiesto riešenia problémov," tvrdí... Čítať ďalej
17 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

"Ale jedno je isté! Vláda vyhodila milióny eur von oknom," zdôrazňuje Becik

Becik upozorňuje aj na obrovské cenové zdražovanie, ktoré nás čaká od jesene. Varuje, že výrobcom končia dlhodobé kontrakty lacných energií a bez pomoci vlády skrachuje mnoho domácich pekární. 

"Nastane to, že slovenský trh ovládnu drahé zahraničné potraviny," vysvetľuje Becik.

SaS opäť usvedčuje Igora Matoviča z klamstva
Pozrite sa, čo tvrdil Igor Matovič v roku 2011 o páde Radičovej vlády," vyzýva na sociálnej sieti strana Sloboda a Solidarita (SaS) a zverejňuje video s Igorom Matovičom. Igor Matovič podľa SaS pokračuje v šírení naratívu, že SaS povalila vládu... Čítať ďalej
17 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pre túto vládu podľa Becika občania tejto krajiny neznamenajú nič

"Táto vláda nás oklamala, zapredala, vlastne všetci sme jej asi len na obtiaž," myslí si Becik. Nie je podľa neho možné, aby do dnešného dňa nebola známa cena vakcín, za ktoré sa nakupovali.

Becik upozorňuje aj na to, ako musia pekári a ďalší nakupovať elektrinu drahšie aj vtedy, keď naše elektrárne ju vyrábajú za rovnakú cenu ako v minulosti.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik