Predpovede Baby Vangy na rok 2022: Stane sa Putin pánom sveta?
16 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Čo sa splnilo a aké pohromy nás ešte čakajú? Mnohí na bulharskú jasnovidku nedajú dopustiť a niektorí jej predpovede berú z rezervou. V každom prípade každý si rád prečíta jej prognózy do budúcna a stihla ich veru neúrekom. Keď v roku 1996 zomrela, nechala predpovede na každý rok, až po 5079!

Baba Vanga († 85) svoju unikátnu schopnosť vidieť do budúcnosti vraj získala ešte ako 12-ročné dieťa, keď prišla o zrak počas silnej búrky. Odvtedy predpovedala množstvo udalostí, ktoré sa nakoniec naplnili, píše portál pluska.sk.

Jedna z predpovedí Baby Vangy na rok 2022 sa práve naplnila – a dúfame, že je to posledná.

Povodne aj extrémne sucho

Baba Vanga predpovedala, že časti Ázie a Austrálie budú zasiahnuté intenzívnymi záplavami, čo sa aj naplnilo po tom, ako veľkú časť východného pobrežia Austrálie zasiahli tento rok záplavy.

Nie je to však jediná z jej predpovedí na rok 2022, ktorá sa naplnila. Baba Vanga vo svojich predpovediach tiež naznačila, že veľké mestá zasiahne vlna horúčav a sucha, po ktorom bude nasledovať masívny nedostatok vody. Krajiny v celej Európe vyzývajú ľudí, aby šetrili zásoby vody. Taliansko v súčasnosti čelí najhoršiemu suchu od 50. rokov minulého storočia.

Priateľstvo Štaidla s Gottom rozbila ... žena (FOTO)
Za všetkým hľadaj ženu, hovorí príslovie a nebolo tomu inak ani v tom, že dlhoroční spolupracovníci a dobrí priatelia Karel Gott A Ladislav Štaidl sa "rozkamarátili" kvôli žene. Bola ňou Iveta Bartošová, píše Azet.sk Rok 1986 „Láďa sa zamiloval... Čítať ďalej
16 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Celkovo tento rok zasiahli Európu vysoké teploty a nedostatok zrážok, čo v mnohých krajinách vrátane Česka, Nemecka, Španielska či Francúzska vyústilo do masívnych požiarov, počas ktorých zhorelo v Európe do 14. augusta už takmer 700-tisíc hektárov lesov.

Série útokov

V proroctve sa píše, že na viacerých územiach vrátane Európy prebehne séria útokov. Prízvukuje tiež, že Európa zanikne a územie ovládnu moslimovia.

Putin sa stane pánom sveta

Podľa britského The Mirror vedma predpovedala, že ruský prezident bude pánom sveta. Vo svojej vízii ho vraj videla ako vodcu celého sveta a Rusko ako superveľmoc. "Všetko sa roztopí ako ľad a jediné, čo zostane nedozknuté bude sláva Vladimíra Putina, sláva celého Ruska," povedala koncom 80. rokov Vanga.

Nový smrtiaci vírus

Podľa Baby Vangy čaká tento rok ľudstvo aj nový smrtiaci výrus. Na Sibíri sa vraj následkom globálneho otepľovania objaví nový smrtiaci výrus, ktorý spal zamrznutý v ľadovci.

Orgány Anne Hecheovej budú pomáhať iným
Iba 53 ročná hollywoodska herečka Anne Hecheová utrpela 5. augusta pri ťažkej autonehode zranenia nezlúčiteľné so životom. Neskôr ju po konštatovaní klinickej smrti odpojili od prístrojov, informuje portál The Guardian. Darcovstvo orgánov Jej... Čítať ďalej
15 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik