Slovenskí pacienti potvrdzujú - kvalita nemocničnej stravy klesá
10 | 03 | 2022 I Eka Balašková

Rôzne rebríčky popularity sa zostavujú aj v oblasti zdravotníckych zariadení. 

Každoročne sa zostavuje aj rebríček zdravotníckych zariadení, informuje spravodajská televízia ta3.

Tí najlepší

Zdravotná poisťovňa Dôvera vo štvrtok zverejnila rebríček hodnotenia nemocníc. Zostavila ho z hodnotení jednotlivých zdravotníckych zariadení samotnými pacientmi. Ako teda vyzerajú vrchné priečky? 

1. Národný ústav detských chorôb v Bratislave 
2. Železničná nemocnica Košice 
3. Národný ústav srdcových a cievnych chorôb v Bratislave
4. Národný ústav detskej tuberkulózy a respiračných chorôb v Dolnom Smokovci

Minister obrany nechal odkaz! Aj pofidérnym!
Múzeum SNP v Banskej Bystrici patrí pod rezort Ministerstva obrany SR. Minister Jaroslav Naď na sociálnej sieti nechal okrem iného aj "...odkaz motorkárom s ruskými vlajočkami z Múzea SNP...," ako napísal. "Nie tak dávno bolo v Múzeu SNP... Čítať ďalej
10 | 03 | 2022 | Eka Balaskova

Čo ukázal prieskum

„Prieskum nám ukázal výrazný nárast spokojnosti detských pacientov, respektíve ich rodičov. Po minulé roky sme boli svedkami toho, že práve rodičia boli tí, ktorí hodnotili prísne a dávali najavo nižšiu mieru spokojnosti. Myslíme si, že detské fakultné nemocnice urobili veľa práce v prospech spokojnosti pacientov, čoho odrazom je aj umiestnenie Národného ústavu detských chorôb na čele rebríčka fakultných nemocníc,“ povedal generálny riaditeľ Dôvery Martin Kultan.

Ženy bývajú prísnejšie

Teda - čo sa týka hodnotenia nemocníc. Čo sa týka veku hodnotiacich, tak mladší pacienti sú "náročnejší", ako tí vo vyššom veku. Čo sa týka regiónov, tak nemocnice v Bratislavskom a Košickom kraji vyšli z hodnotení najlepšie. Oproti roku 2020 sa však celkové hodnotenia pacientov zhoršili.  Najprudší prepad v spokojnosti podľa ta3 zaznamenali v hodnotení nemocničnej stravy.

E. Kaliňák: My nemáme šíriť nenávisť? Veď zoznamy píše koalícia!
Erik Kaliňák v kútiku duše veril, že vojna na Ukrajine so všetkými svojimi hrôzami prinesie aj príležitosť zjednotiť hlboko rozpoltenú slovenskú spoločnosť. "Potreba mieru a pomoci núdznym mali potenciál byť hodnotami na zhodu," tvrdí vo videu na... Čítať ďalej
10 | 03 | 2022 | Eka Balaskova

Poznámka: Článok pochádza z oficiálneho legálneho zdroja a nevyjadruje stanovisko redakcie HD.

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik