Lietadlu v ktorom letel Trump zlyhal motor
10 | 03 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Lietadlu, ktoré v sobotu večer prevážalo bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa, zlyhal nad Mexickým zálivom motor a pilot musel so strojom núdzovo pristáť. O udalosti informuje TASR na základe stredajších správ amerického denníka The Washington Post a magazínu Politico.

Trump mal podľa amerického denníka namierené zo štátu Louisiana do svojho sídla na Floride. V meste New Orleans mal prejav na Republikánskom národnom výbore s účasťou najväčších donorov Republikánskej strany.

Podľa denníka The Washington Post s Trumpom cestovalo aj niekoľko jeho spolupracovníkov. Hovorca bývalého amerického prezidenta odmietol udalosť komentovať.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/03/09/cina-stoji-za-ruskom

Lietadlu zlyhal motor nad Mexickým zálivom po asi 20 minútach letu. Pilot bol nútený núdzovo pristáť na letisku Louisa Armstronga v New Orleans.

Denník The Washington Post zistil, že lietadlo poskytol Trumpovi jeden z donorov republikánskej strany. Jeho identita zatiaľ nie je známa.

Trump na zasadnutí výboru Republikánskej strany uviedol, že "veľmi silno" zvažuje opätovnú kandidatúru na prezidenta, informuje portál Politico.

Andor Šándor: Namiesto atentátu s ním majú múdrejší plán
Komentár Andora Šándora (Život v Česku) V mediálnom priestore sa objavili špekulácie, že Volodymyr Zelenskyj zmizol z Ukrajiny a ukrýva sa na neznámom mieste. Ukrajinský prezident v poslednom vyhlásení ale zdôraznil, že zostáva ďalej v Kyjeve a... Čítať ďalej
09 | 03 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Poznámka:

Článok pochádza z oficiálneho legálneho zdroja a nevyjadruje stanovisko redakcie HD.

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik