Kde ukryl Putin milenku a ich štyri deti? Len zopár hodín autom od Bratislavy!
07 | 03 | 2022 I Diana Zaťková

Ruský prezident Vladimir Putin údajne Alinu Kabajevu (38) a jej deti počas vojny na Ukrajine ukryl v súkromnej chate v európskej krajine, informuje britský Mirror.

 

Vladimir Putin podľa zdrojov ukryl svoju milenku a ich štyri deti vo Švajčiarsku. Alinu Kabajevu, jednu z najúspešnejších gymnastiek v histórii, ktorá vyhrala olympijské zlato, ukrýva pred vojnou v súkromnej chate „niekde“ v krajine, ktorá je známa svojou neutralitou.

Predpokladá sa, že Kabajeva má s ruským prezidentom štyri deti, hoci správy nikdy nepotvrdil.

Zdroj pre Page Six povedal: „Zatiaľ čo Putin útočí na Ukrajinu, útočí na nevinných občanov a spôsobuje utečeneckú krízu, jeho rodina je ukrytá v súkromnej a veľmi zabezpečenej chate niekde vo Švajčiarsku – aspoň zatiaľ."

Alina má s Putinom dvoch mladých chlapcov a dvojičky, ktoré sa narodili vo Švajčiarsku. "Všetky deti majú švajčiarske pasy a myslím si, že aj ona," uviedol zdroj.

Počas svojej kariéry v modernej gymnastike získala Kabajeva dve olympijské medaily v Sydney a Aténach, 14 medailí z majstrovstiev sveta a 21 medailí z majstrovstiev Európy.

Koľko detí musí ešte zomrieť, aby prestali strieľať? Pýta sa Olena Zelenská (FOTO)
Koľko detí musí ešte zomrieť, aby to presvedčilo ruské jednotky, aby prestali strieľať?" Manželka prezidenta Zelenského prosí médiá, aby „povedali hroznú pravdu“, že Putinove sily zabíjajú deti „vedome a cynicky“, informuje Daily Mail. Olena... Čítať ďalej
07 | 03 | 2022 | Diana Zaťková

Súkromie si stráži

Putin odmieta akýkoľvek zásah do svojho súkromného života, ktorý je zahalený rúškom tajomstva. Nehovorí o svojich osobných záležitostiach a dve z jeho dcér sú držané pred svetlom reflektorov a málo sa o nich hovorí.

Putin predtým kritizoval „tých, ktorí sa so svojimi nafúkanými nosmi a erotickými fantáziami vkrádajú do životov iných“. Povedal: „Mám súkromný život, do ktorého nepripúšťam zasahovanie. Treba to rešpektovať."

Bol ženatý s letuškou Ľudmilou Putinovou asi 30 rokov. No v roku 2013 oznámili, že sa rozvedú.

Putin, ktorý vystúpil v štátnej televízii po spoločnej návšteve baletu, priznal, že klebety, že on a jeho manželka už spolu nežijú, boli „pravdivé“ a ona ako prvá dáma Ruska „skončila“.

Počas Putinových rokov pri moci sa objavovala iba vtedy, keď to vyžadoval protokol, zriedkavo vyzerala uvoľnene. Ľudmila uviedla: „Naše manželstvo sa skončilo, pretože sa sotva vidíme."

Rusko sa chystá odpojiť od globálneho internetu!
Rusko začalo aktívne prípravy na odpojenie od globálneho internetu, uviedla v nedeľu večer bieloruská nezávislá televízia Nexta s odvolaním sa na dokument ruského ministerstva pre digitálny rozvoj. Najneskôr do piatku majú byť všetky servery a... Čítať ďalej
07 | 03 | 2022 | Diana Zaťková

Poznámka: Článok pochádza z oficiálneho legálneho zdroja a nevyjadruje stanovisko redakcie HD. 

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik