"Lebo Putin" - všeobjímajúci argument politikov na Slovensku
06 | 03 | 2022 I Ivan Brožík

"Matovič dnes opäť demagogicky perlil. Pomoc ľuďom opäť žiadna. Zvykajme si na novú výhovorku "lebo Putin"!" Píše na sociálnej sieti Ladislav Kamenický.

"Milí priatelia, Matovič dnes demagogicky prirovnal dodávku slovenskej munície a zbraní na Ukrajinu, tomu, ako by vraj Matovič pomohol susedke, keď ju vo vedľajšom byte bije jej agresívny manžel." Píše Ladislav Kamenický.

Chorá logika

"Túto analógiu odmietam, nakoľko touto chorou logikou by "hrdina" Matovič skôr doniesol susedke zbraň, nech sa sama ubráni pred agresívnym manželom. Muníciou sa nebude strieľať priamo na Putina, ale na ľudí, ktorí možno za vojnu vôbec nemôžu. Ak bude nebodaj táto munícia a zbrane rozdaná civilnému obyvateľstvu, už vôbec nevieme ako bude použitá."

Nevedia čo činia

"Jedno je však isté, munícia prináša smrť jednému alebo druhému slovanskému národu, ktoré sú súčasťou tohoto konfliktu. Tomuto chce Matovič pomáhať" - zdôrazňuje na sociálnej sieti Ladislav Kamenický.

Dodáva, že "podľa Matoviča "Putin ukradol ľuďom peniaze", ktorými vraj on chcel pomôcť pri zdražovaní. Veď Matovič, keď tu ešte nebol žiadny konflikt, ľuďom na Slovensku nič nepomohol. Teraz doplnil svoju zvrátenú rétoriku o novú výhovorku "LEBO PUTIN" .

Čo tak konečne niekomu zobrať klávesnicu?
"Súčasťou posledného rozšírenia NATO “smerom k Rusku” bol práve vstup Slovenska do NATO v roku 2004." Rozdumuje na sociálnej sieti najmúdrejšia slovenská politička, polyhistorička Veronika Remišová. Polyhistor - vedec zaoberajúci sa mnohými... Čítať ďalej
06 | 03 | 2022 | Ivan Brožík

_________________________

Poznámka: Článok pochádza z oficiálneho legálneho zdroja a nevyjadruje stanovisko redakcie HD. 

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik