Sean Penn kráča pešo k poľským hraniciam!
04 | 03 | 2022 I Diana Zaťková

Herec, aktivista a režisér na Ukrajine pracoval na dokumente, keď vtrhli ruské sily. Teraz, zdá sa, ide pešo k poľským hraniciam, informuje CNN.

Sean Penn nedávno na Twitteri zverejnil fotografiu, z ktorej sa zdalo, že kráča s batožinou po ceste uprostred dlhého radu áut.
Herec uviedol, že on a jeho kolegovia opustili svoje auto na ceste z Ukrajiny.
Opustili auto
„Ja a dvaja kolegovia sme prešli míle k poľským hraniciam po tom, čo sme auto opustili na okraji cesty,“ uvádza sa v tweete. "Takmer všetky autá na tejto fotke prevážajú len ženy a deti, väčšinou bez akejkoľvek známky batožiny. Auto, ktoré je ich jediným cenným vlastníctvom," približuje situáciu Penn.
    Penn už skôr na Twitteri napísal: "Už teraz to bola brutálna chyba o životoch a zlomených srdciach, a ak nepoľaví, verím, že pán Putin urobil tú najstrašnejšiu chybu pre celé ľudstvo."
    Nenechalme ich bojovať osamote!
    "Prezident Zelenskij a ukrajinský ľud povstali ako historické symboly odvahy a princípu," napísal. "Ukrajina je špičkou oštepu pre demokratické objatie snov. Ak jej dovolíme bojovať osamote, naša duša ako aj Amerika je stratená," myslí si herec.
     
    Zástupca Penna potvrdil CNN, že sa dostal z Ukrajiny, ale odmietol poskytnúť ďalšie informácie.
     
    Sean Penn je na Ukrajine a pracuje na dokumente
    Čo potrebuje rozvíjajúca sa ukrajinsko-ruská kríza viac ako čokoľvek iné? Samozrejme, poriadnu dávku Seana Penna! Sean Penn – dvojnásobný držiteľ Oscata -, ktorý má za sebou históriu zbližovania sa s diktátormi, vrátane Fidela Castra a Huga... Čítať ďalej
    25 | 02 | 2022 | Diana Zaťková
     

    Poznámka: Článok pochádza z oficiálneho legálneho zdroja a nevyjadruje stanovisko redakcie HD. 

    Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik