Drobovej zvonila pri dverách KRIMINÁLKA!
04 | 03 | 2022 I Diana Zaťková

Zažila poriadny šok! Vo štvrtok ráno zazvonili doma u riaditeľky Fashion TV Gabriely Drobovej kriminalisti. Čo bolo príčinou rannej nečakanej návštevy?

"Tak, pred chvíľočkou tu bola kriminálka," prezradila na Instagrame Drobová. "Veľmi som sa zľakla, že čo sa deje. Ale v podstate chceli len záznam z našich kamier. A keď som sa spýtala, čo sa dialo, tak povedali, že v noci niekto pomaľoval Slavín," povedala šéfka módnej televízie vo videu.

Ikona Bratislavy totiž skončila natretá na žlto-modro. Neznámy páchateľ poškodil časť vojenského pamätníka Slavín. Natrel schody, stĺpy pamätníka, ako aj priestor pred ním, píše Nový Čas.

Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá. Ešte vo štvrtok začala trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci. Škody na Slavíne si Drobová išla pozrieť aj na vlastné oči. 

Sean Penn kráča pešo k poľským hraniciam!
Herec, aktivista a režisér na Ukrajine pracoval na dokumente, keď vtrhli ruské sily. Teraz, zdá sa, ide pešo k poľským hraniciam, informuje CNN. Sean Penn nedávno na Twitteri zverejnil fotografiu, z ktorej sa zdalo, že kráča s batožinou po ceste... Čítať ďalej
04 | 03 | 2022 | Diana Zaťková

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik