Strana SMER - SD odmieta jednostrannú propagandu
02 | 03 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Strana SMER - SD ostro protestuje proti správaniu sa slovenských médií, ktoré šíria - v prípade rusko-ukrajinského konfliktu - jednostrannú propagandu.

Je až nepochopiteľné, že redaktorka TV Markíza vyčítala SMERu, že 5 dní nekomunikoval zásadné stanovisko ku konfliktu, hoci pravda je taká, že SMER - SD na dennej báze komentuje dianie na Slovensku a Ukrajine.

V tomto duchu je ešte viac závažnejšie, že spravodajská TA3 totálne odignorovala tlačovú konferenciu najsilnejšej opozičnej strany, lebo očakávala, že SMER - SD bude prezentovať iné názory, ako očakáva vládna propaganda.

Hovoriť dnes o pluralite názorov, aj v kontexte zavedení cenzúry, je fikciou a Slovensko sa stáva typickým príkladom krajiny, kde sa do hláv ľudí hustí len jedna pravda.

Veľké Kapušany sa zomkli, inak by situáciu s utečencami nezvládli
Na pomoc ukrajinským vojnovým utečencom sa v meste Veľké Kapušany v okrese Michalovce zomkli obyvatelia, mestské i charitatívne organizácie, cirkvi. Pracujú 24 hodín denne. "Zoskupili sme sa, inak by sme túto situáciu nezvládli," povedala pre TASR... Čítať ďalej
02 | 03 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Poznámka: Článok pochádza z oficiálneho legálneho zdroja a nevyjadruje stanovisko redakcie HD.