S. Kucherenko: Čo vy o tom viete?
02 | 03 | 2022 I Eka Balaskova

Silvia Kucherenko je modelka známa mnohými vylepšeniami, pochádzajúcimi z rúk plastických chirurgov. 

Ako jej priezvisko napovedá, jej manžel pochádza z Ukrajiny, kde sa pred týždňom naplno rozhorel dlhoročný konflikt. A práve oň jej ide.

Dlho sa téme nehovorila

A ľudia jej to mali za zlé. Pýtali sa jej, či už na sociálnych sieťach, alebo v bežnej komunikácii, prečo "je ticho", veď aj jej sa to týka. Veď otcom jej Alexandra je Ukrajinec Sergej Kucherenko. „Pozrite sa. To, že tu každý deň nevyplakávam ako 99% ľudí, čo ani na Ukrajine nemajú rodinu, neznamená, že je to u nás ružové." Napísala na sociálnej sieti: "Týka sa ma to celé oveľa viac, ako si myslíte. Nemám potrebu sa vám spovedať!"

D. Mirgová: Ja chcem medzi najlepších! (foto)
Dominika Mirgová (30) je speváčka, ktorá sa v slovenskom šoubiznise ocitla vďaka súťaži superstar v roku 2007. Vtedy skončila druhá, no narozdiel od mnohých, ktorí sa o to pokúšali, ona sa udržala a stále spieva. Zrejme sa však cíti... Čítať ďalej
02 | 03 | 2022 | Eka Balaskova

Nikoho do toho nič nie je

„Máme tam polovicu rodiny. Celá Sergejova - a tým pádom aj moja. Naozaj sme mali zlé dni. Aj máme. Ale fňukanie nikomu nepomôže. Veľkú časť rodiny máme v Kyjeve! Deti museli odísť od otcov! Tak nemoralizujte a nepíšte mi hlúposti. Alexander tam má deda. A viac vám k tomu nepoviem, lebo vás do toho nič nie je,” zakončila Silvia. 

Čo na to jej synček?

Asi každému je jasné, že deti tieto situácie chápu najmenej. Ako to zvláda jej syn Alexander? „Je na mne, ako Alexandrovi rozumne vysvetlím, čo sa deje. Nebudem stresovať dieťa. Keď sa ma pýtal, či je vojna, odpovedala som, nie, neboj sa. Nebudem zaťažovať jeho hlavu,” dodala na záver Kucherenko. 

Terapeutka radí, ako komunikovať s utečencami
Mieria k nám stovky ľudí z Ukrajiny, ktorí budú mnohokrát u nás bývať. O čom sa s nimi rozprávať a ktorým témam sa radšej vyhnúť? To je téma, v ktorej radí Jolana Kusá. Kým začneme pomáhať, musíme sa na to sami pripraviť. Nevieme pomôcť... Čítať ďalej
02 | 03 | 2022 | Eka Balaskova

Poznámka: Článok pochádza z oficiálneho legálneho zdroja a nevyjadruje stanovisko redakcie HD.