O čo ide v športe?
01 | 03 | 2022 I Eka Balaskova

Kedysi platilo, že do športu, či umenia, politika nepatrí. 

Wayne Gretzky má rozhodne iný názor. On by kvôli invázii na Ukrajinu vyškrtol hokejovú zbornú z budúcich majstrovstiev sveta dvadsiatok.

Zmierlivé vyjadrenia

„Všetci sa zhodneme na tom, že toto je nezmyselná vojna,“ povedal podľa denníka Pravda legendárny hráč s  číslom „99“ na drese v štúdiu TNT. K vyjadreniu Alexandra Ovečkina sa však vyjadril zmierlivo. Ten nedávno inváziu odsúdil, ale Putina stále považuje za svojho prezidenta. „To, čo sa deje, nemá na svedomí Alex, ale niekto iný,“ vyhlásil Gretzky. 

Dočkajú sa Topoľčanci lepšieho prístupu do nemocnice?
Topoľčianski mestskí poslanci na svojom minulotýždňovom zasadnutí schválili žiadosť o finančný príspevok. Ten by mal byť nenávratný a zameraný je na podporu dobudovania základnej technickej infraštruktúry. Čo tak zdevastovalo ulicu? Ulica Pod... Čítať ďalej
27 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Poliaci mu urobili radosť

„Urobilo mi radosť, keď futbalová reprezentácia Poľska prišla s tým, že proti Rusom nenastúpi. Myslím, že svetový hokej by teraz mal povedať: ‚Na juniorských majstrovstvách ich hrať nenecháme.‘ Ako Kanaďania musíme prísť s týmto stanoviskom, ak je dejiskom turnaja Edmonton.“ Povedal podľa denníka Pravda W. Gretzky. Zmienený svetový šampionát sa v decembri predčasne skončil, no dohrať by sa mal v auguste.

Zasadnutie IIHF

Pravda informovala, že v posledný februárový deň by mala zasadať Rada IIHF, ktorá by mala prerokovať účasť ruských hokejistov na medzinárodných akciách. 

Osud utečencov z Ukrajiny nie je ľahostajný ani celebritám
Aj celebrity sú "len" ľudia a tiež im nie je ľahostajný osud ľudí, ktorých vojna vyhnala z ich domovov. A tak sa po Tomi Kid Kovácsovi na ukrajinskú hranicu vydal aj český spevák David Koller. Solidarita „Milí priatelia, momentálne som na ceste... Čítať ďalej
27 | 02 | 2022 | Eka Balašková
?session=true

Poznámka:

Článok pochádza z oficiálneho legálneho zdroja a nevyjadruje stanovisko redakcie HD.