Zelenskyj zostáva v Kyjeve
25 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

„Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj zostáva v Kyjeve,“ uviedol dnes na brífingu v Kyjeve poradca šéfa prezidentskej kancelárie Mychajlo Podoliak. Píše Interfax.

Jasný cieľ, dobiť Kyjev

"Základný scenár ruskej špeciálnej operácie je jasný. Jediným cieľom je ísť do Kyjeva a zničiť vedenie Ukrajiny, osobne Volodymyra Zelenského. Zelenskij zostáva v Kyjeve, musí ukázať, čo znamená stabilita ukrajinského ľudu," povedal Podoliak.

USA ani Európa proti Rusku nezaútočia
Francúzske ministerstvo obrany vyhlásilo, že Európa a USA nie sú ochotné bojovať proti Rusku. Nikto v Európe a USA nemá túžbu ísť do vojny s Ruskom, oznámila to francúzska ministerka obrany Florence Parlyová. Informuje portál iz.ru. „Žiadna... Čítať ďalej
25 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Najväčší problém máme s palivom

Podoliak k ekonomickej situácii povedal, že komerčné banky sú zatvorené, štátny bankový sektor funguje."Mobilná komunikácia, energia, voda, všetko funguje normálne. Prístavy sú zatvorené, lety sú zatvorené. Problém je s palivom, existujú limity, nedostatok paliva. V obchodoch je dostatok tovaru. Lekárne fungujú. Všetky zariadenia kritickej infraštruktúry." projekty sú pod osobitnou ochranou.“

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickým udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.