Vysokopostavená moskovská vyšetrovateľka spáchala samovraždu
25 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Podplukovníčka hlavného riaditeľstva ministerstva vnútra pre Moskvu spáchala samovraždu. Podľa REN TV k incidentu došlo 24. februára. Invormuje web iz.ru.

Pod oknami jej domu na východe mesta našli 48-ročnú ženu. Vyšetrovateľku urgentne hospitalizovali, no lekárom sa jej život nepodarilo zachrániť. Okolnosti incidentu a motívy mŕtveho vyšetrujú.

Informáciu potvrdili

Tlačová služba Hlavného riaditeľstva Ministerstva vnútra Ruska pre Moskvu potvrdila informáciu o smrti ženy.

"Policajti, ktorí prišli na miesto pri dome, na uvedenej adrese, našli ženu s rôznymi zraneniam, zamestnankyňu jedného z útvarov mestskej polície, ktorá bola prevezená sanitkou do zdravotníckeho zariadenia, kde zraneniam podľahla," povedal rezort.

Podľa niektorých správ vyšetrovateľka pôsobila v úrade od roku 1992.

Ukrajina spustila raketový útok na ruské územie
Ozbrojené sily Ukrajiny zaútočili na vojenské letisko v Millerove s raketou Točka-U. Informuje o tom ruský web topwar.ru. Ukrajina spustila raketový útok na ruské územie, hovoríme o vojenskom letisku v Millerove v Rostovskej oblasti. Zatiaľ bola... Čítať ďalej
25 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

_______________________

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickým udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.