Sankcie nestačia!!! Nepozerajte sa nečinne a pomôžte!
25 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

Prezident Litvy hovoril so Zelenským a vyzval demokratický svet, aby konal. „Situácia na Ukrajine sa zhoršuje, Kyjev je pod útokom, každú hodinu pribúdajú civilné obete,“ napísal na socialnej sieti litovský prezident Gitanas Nauseda po dnešnom rozhovore s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským. Uvádza ukrajinská agentúra Interfax.

Pomôžte hneď

"Ukrajinci stoja pevne a dôstojne, ale demokratický svet musí pomôcť. Musíme konať hneď!" povedal Nauseda.

Macron na žiadosť Zelenského volal Putinovi
Francúzsky prezident Emmanuel Macron informoval, že zatelefonoval Putinovi na žiadosť Zelenského. Správu zverejnila agentúra TASS. Podľa jeho slov cieľom rozhovoru bola požiadavka „čo najskôr ukončiť nepriateľstvo". Francúzsky prezident Emmanuel... Čítať ďalej
25 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Bojujeme sami

Zelenskyj vo svojom video prejave dnes ráno ráno zdôraznil, že ukrajinská armáda pokračuje v obrane štátu na vlastnú päsť, ako vo štvrtok.

Silní sa len prizerajú z diaľky

"Dnes ráno bránime našu krajinu sami, tak ako včera. Najmocnejšie sily sveta sa pozerajú z diaľky. Presvedčili včerajšie sankcie Rusko? Na oblohe počujeme a na našej zemi vidíme, že to nestačí." povedal prezident Ukrajiny.

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickým udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.