Potrebujeme pomoc - prosí Zelenskyj
25 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

Prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj sa obrátil na Bukurešťskú deviatku (Bulharsko, Maďarsko, Estónsko, Litva, Lotyšsko, Poľsko, Rumunsko, Slovensko, Česká republika) so žiadosťou „poskytnúť Kyjevu obrannú pomoc, sankcie a tlak na Rusko.“ Píše na socialnej sieti podľa agentúry Interfax.

K. Lovaš: Záchrana pred človekom
"Ľudstvo, ktoré sa pyšní vedeckým a intelektuálnym pokrokom, zaostáva v otázkach mieru. Namiesto toho je majstrom vo vedení vojen a to nás zahanbuje," cituje K. Lovaš slová pápeža Františka. Tie boli málokedy v histórii také aktuálne, ako... Čítať ďalej
24 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Potrebujeme protivojnovú koalíciu

"Bránime našu slobodu a pôdu. Potrebujeme však účinnú medzinárodnú pomoc. Diskutoval som o tom s poľským prezidentom Andrzejom Dudom. Vyjadril som sa k Bukurešťskej deviatke o obrannej pomoci, sankciách, tlaku na agresora. Spoločne musíme postaviť Rusko za rokovací stôl “ napísal Zelenskyj na Twitteri.

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickým udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.