Obvodné oddelenia Policajného zboru v Nitre budú od marca premenované
25 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

Obvodné oddelenia Policajného zboru (PZ) v Nitre budú mať od 1. marca nové názvy. Obvodné oddelenie Policajného zboru Nitra – Kalvária bude premenované na Nitra - Západ a Obvodné oddelenie Policajného zboru Nitra – Chrenová na Nitra – Východ, informovalo Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.  

Do kompetencie Obvodného oddelenia PZ Nitra – Západ patria dislokačne mestské časti a obce Čermáň, Diely, Dolné Krškany, Horné Krškany, Kalvária, Klokočina, Kynek, Lukov Dvor, Mlynárce, Párovské Háje a Staré Mesto. Telefónne číslo na Obvodné oddelenie PZ Nitra – Západ je 0961 57 3905.

Do kompetencie Obvodného oddelenia PZ Nitra – Východ patria dislokačne mestské časti a obce Dražovce, Chrenová, Janíkovce, Zobor, Čeľadice, Dolné Obdokovce, Hosťová, Jelenec, Kolíňany, Nitrianske Hrnčiarovce, Pohranice, Štitáre a Žirany. Telefónne číslo na Obvodné oddelenie PZ Nitra – Východ je 0961 30 3705.

Mesto Veľké Kapušany je pripravené poskytnúť pomoc utečencom z Ukrajiny
Mesto Veľké Kapušany v Michalovskom okrese je pripravené poskytnúť pomoc utečencom z Ukrajiny. Zabezpečené má pre nich telocvične základných škôl a aj ďalšie budovy v správe mesta. Pre TASR to v piatok povedal primátor Peter Petrikán. Ako dodal,... Čítať ďalej
25 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickým udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.