Je nevyhnutné oddeľovať Putina od ruského obyvateľstva
25 | 02 | 2022 I TASR/Ivan Brožík

B. Kollár hovoril s rakúskym predsedom parlamentu o situácii na Ukrajine. Informuje TASR.

Predseda Národnej rady (NR) SR Boris Kollár (Sme rodina) telefonoval s rakúskym predsedom parlamentu Wolfgangom Sobotkom o aktuálnej situácii na Ukrajine. Zhodli sa, že je nevyhnutné oddeľovať kroky Vladimira Putina od ruského obyvateľstva. TASR o tom informovala hovorkyňa predsedu NR SR Michaela Jurcová.

"Je dôležité prízvukovať, že je to invázia Putina a jeho prívržencov," sprostredkovala hovorkyňa z obsahu telefonátu. Kollár podľa jej slov informoval svojho rakúskeho kolegu aj o prijatí uznesenia slovenského parlamentu k vojnovej agresii Ruskej federácie proti Ukrajine.

Odkaz verejnosti

Je nevyhnutné oddeľovať Putina od ruského obyvateľstva, odkazuje Boris Kollár!

Vyhlásenie

NR SR vo svojom vyhlásení odsudzuje nevyprovokovanú, neodôvodnenú a neoprávnenú vojenskú agresiu Ruskej federácie proti Ukrajine. Žiada Rusko o okamžité zastavenie vojenskej operácie a bezpodmienečné stiahnutie ozbrojených síl z Ukrajiny. Požaduje, aby sa Rusko vrátilo k rokovaciemu stolu a hľadalo riešenie mierovou cestou. Vyjadruje tiež solidaritu s ukrajinským národom.

Otcovia biskupi pozývajú k pôstu a modlitbe
Slovenskí biskupi už v prvý deň útoku na Ukrajinu pozvali veriacich k modlitbám a pôstu za túto krajinu. Vo svojom príhovore k veriacim pripomenuli, že vojna spôsobí utrpenie mnohých ľudí. Skúška pre všetkých "Naše srdcia nech sú otvorené pre... Čítať ďalej
25 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

____________________

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickým udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.