J. Laššáková: O veľkej krivde malého človeka
25 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Názov to má takmer rozprávkový, no - nie je tomu tak. 

Ústavná právnička píše o najodvážnejšom ministrovi druhej vlády, ktorú sa podarilo pani prezidentke tak citlivo vymenovať prvého apríla 2021 a ktorý sa vyhrážal ľuďom s iným názorom.

Opäť. Respektíve už zase

"Chápem, že duchom malý človek a navyše v sebe živiaci krivdu, lebo ho neprijali za príslušníka Ozbrojených síl SR, túži po pomste. Najmä v momente, ak dosiahne mocenský post, ku ktorému sa dostal vďaka zhode podivných historických okolností," hovorí Laššáková s tým, že zdôrazňuje, že to neschvaľuje, ale chápe.

Čo teda nechápe?

"Pomoc, ktorú tomuto jedincovi poskytujú ostatní. Hlavne tí, ktorí už roky štvú národy proti sebe. Jaj, pardon. Aj toto chápem. Veď duševní mrzáci sa dokážu vyhľadať a spojiť." Menuje právnička. A nechápe tiež, "Prečo si tieto kruhy myslia, že národ, ktorý masírovali idiotizmami z dielne Globsecu a iných spolkov viac ako 20 rokov a nedokázali ho "od-rusiť", sa dnes zrazu zobudí a bude Rusov nenávidieť? Toto naozaj nechápem. Celé úsilie Globsecu skrachovalo. Skrátka, súdruhovia niekde urobili chybu. A markantnú."

Utečencom z Ukrajiny je pripravené pomôcť aj ďalšie krajské mesto
Mesto Nitra zareagovalo svojim vyhlásením už v priebehu štvrtka. K matke slovenských miest sa pridávajú aj vzdelávacie inštitúcie, ktoré v Nitre sídlia. Ako je pripravené pomôcť mesto? Mesto Nitra vie pomôcť hlavne s ubytovaní, ale aj ďalšou... Čítať ďalej
25 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Neurážajme vlastný intelekt

Rusi alebo Američania totiž nie sú naši priatelia! "Sú to veľmoci a tie nemajú priateľov, ale záujmy. Rovnako je choré aj tvrdenie, že na Slovensku neoperujú ruskí špióni! Fakt si niekto myslí, že by veľmoc snažiaca sa dostať k tajomstvám NATO nevyužila jedinečnú príležitosť amatérskej zberby vo vláde SR na to, aby získala informácie, ktoré ju zaujímajú? Vďaka najmúdrejšej ministerke, rozumej Veronike Remišovej, sa akcia na odhalenie zahraničnej špionáže prevalila za výdatnej pomoci médií. Spomeňte si na "Remišová-gate". Nebojte sa, pani ministerka, tento trestný čin je nepremlčaný!"

Tak späť k najodvážnejšiemu ministrovi

"Nedokáže vidieť nielen za roh, ale ani na špičku svojho nosa. Roky Západ provokuje krajinu s HDP Španielska (rozumej nič moc) a keď jej prezident buchne po stole, tak sú zrazu všetci prekvapení a dokonca rozhorčení." Nechápe J. Laššáková: "Moji obaja starí otcovia bojovali v druhej svetovej vojne. Takže mám z prvej ruky, že vojna je svinstvo! A aj keď vlastné spomienky nemám, mám Elán a jeho pesničky. Skús si vypočuť skladbu Naša sila. Tam nájdeš moju odpoveď na svoju nenávisť a vyhrážanie sa!"

A. Bekmatov: Na strane mieru
Tak ako predseda hnutia Socialisti.sk doteraz odsudzoval ozbrojené agresie v Juhoslávii, Afganistane, Iraku, Sýrii či Líbyi, tak dnes odsudzuje aj útok Ruskej federácie na územie Ukrajiny. Krok Vladimira Putina sa nedá ospravedlniť ničím. Ak... Čítať ďalej
25 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

P. S. pre idiotov

"Guľky lietajú v oboch smeroch! Toto ste chceli?! Ľudský život pre vás nemá žiadnu hodnotu?!" Hnevá sa J. Laššáková.

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickým udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.