Tvrdé sankcie - Rusko na úrovní KĽDR
24 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

Prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj pre Interfax uviedol, „že na pozadí ruskej invázie na Ukrajinu sa už začali ukladať sankcie, ktoré sú najsilnejšie vo svetových dejinách.

Najväčšie sankcie

"Som v neustálom kontakte s lídrami partnerských krajín a medzinárodných organizácií. Rusko už začalo dostávať prvé sankcie z veľkého balíka sankcií, najmocnejších vo svetovej histórii," uviedol Zelenskyj dnes večer.

Rusko na úrovni Severnej Kóreje

Rusko sa podľa neho pre svetové spoločenstvo stáva obdobou takzvanej KĽDR, ktorá je úplne izolovaná od medzinárodného spoločenstva.

Nevzdáme sa slobody

"Nikto nebude môcť presvedčiť ani prinútiť Ukrajincov, aby sa vzdali slobody a nezávislosti Ukrajiny. Zdá sa však, že ruské vedenie sa o to pokúša zničením potenciálu našej krajiny.“

Nechceme vojnu, ale mier

"Zdôrazňujeme, že Ukrajina si nezvolila cestu vojny. Ukrajina však ponúka návrat na cestu mieru," dodal Zelenskyj.

Poskytneme azyl všetkým utečencom z Ukrajiny
Predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová uviedla, že „Európska únia je pripravená prijať neobmedzený počet utečencov z Ukrajiny a poskytnúť akúkoľvek humanitárnu pomoc.,“ píše ukrajinská agentúra Interfax. Azyl pre všetkých "Sme... Čítať ďalej
24 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

__________________________

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.