Toto sa nemalo stať

Píše na úvod svojho statusu Eduard Chmelár. „Vojna nie je krajné riešenie! Vojna nie je žiadne riešenie!“

Strašný vojnový zločin

„To, čo dnes nadránom urobil Vladimír Putin, je bez ohľadu na akúkoľvek zámienku absolútne neprijateľné a neospravedlniteľné. Prepadnutie a bombardovanie suverénneho štátu je strašný vojnový zločin. Rusko si vybralo cestu, na ktorej nebude mať priateľov a zostane osamotené. Toto sa nemalo stať“.

Dnes prehralo celé ľudstvo

„Toto je voda na mlyn všetkým agresívnym vojnychtivým ľuďom, ktorí budú jasať, že zvíťazil ich militantný pohľad na svet a ktorí sa budú dočasne opájať víťazstvom, hoci v skutočnosti dnes prehralo celé ľudstvo.“

Rozumieme Ukrajincom

„Keď sa najvýznamnejší ukrajinský básnik, zakladateľ ukrajinskej literatúry, symbol Ukrajiny a ukrajinskej identity vôbec Taras Ševčenko (1814 - 1861) dostal do vyhnanstva na Sibíri, vyhlásil, že spomedzi Slovanov nikto tak nerozumie Ukrajincom ako práve Slováci. Neviem, kam sme sa za dvesto rokov našich vzťahov dostali, ale dnes sa nedá Ukrajincom nerozumieť."

Dnešok je temný deň

„V tento temný deň vyjadrujem svoju najhlbšiu solidaritu s trpiacim ukrajinským ľudom, ostro protestujem proti ruskej vojenskej agresii a volám: Vojna nie je krajné riešenie! Vojna nie je žiadne riešenie!“ Píše na sociálnej sieti Chmelár.

Putin vyhlásil začiatok vojenskej operácie na Ukrajine
Ruský vodca povedal, že Moskva sa bude snažiť o „demilitarizáciu a denacifikáciu“ Ukrajiny, vyzval ukrajinskú armádu, aby zložila zbrane, a varoval, že na pokusy o zahraničnú intervenciu zvonku bude nasledovať rýchla reakcia. Informuje agentura... Čítať ďalej
24 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.