Na odľahčenie, Remišová si na protest doma vypla plyn
24 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Britký duch Veroniky Remišovej má, zdá sa, netušené diapazóny. Na sociálnej sieti opäť excelovala úvahou a napokon potrestala Putina - vypla doma plyn.

"Rusko sa vyhráža Európe aj celému svetu, že zlomí naše odmietanie agresie voči Ukrajine vysokými cenami ropy a plynu, ktoré poškodia hospodárstvo. My musíme ukázať, že náš ideál mieru a vzájomnej spolupráce napriek krivdám z minulosti je silnejší ako agresia a zotročovanie iných národov. Aby sme zmiernili ďalší rast cien energií a nepodľahli vydieraniu zo strany Ruska, musíme výrazne znížiť spotrebu ropy a plynu. Každý z nás môže prispieť, najdôležitejší je postoj ľudí v Európe, ale trh s energiami je globálny a solidaritu s utrpením ľudí na Ukrajine môže vyjadriť každý."

Tu máš ty Putin!

"Preto dnes vypínam plynové kúrenie v našom byte. Áno, bude nám možno trochu zima. Ale aj naše deti chcú aspoň takto prejaviť solidaritu s deťmi na Ukrajine, ktoré sa nemajú kde skryť pred mrazom, pretože ruskí vojaci zničili ich detské izby a sny a zabili ich otcov. Nie každý si môže dovoliť kúrenie vypnúť, ale každý z nás môže znížiť teplotu, namiesto auta ísť verejnou dopravou, spotrebúvať menej energií. Teraz je čas, aby Európa vyjadrila solidaritu s utrpením ľudí na Ukrajine."

Poskytneme azyl všetkým utečencom z Ukrajiny
Predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová uviedla, že „Európska únia je pripravená prijať neobmedzený počet utečencov z Ukrajiny a poskytnúť akúkoľvek humanitárnu pomoc.,“ píše ukrajinská agentúra Interfax. Azyl pre všetkých "Sme... Čítať ďalej
24 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

_______________________________________

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.