Zuzana Čaputová zlyháva každým dňom. Aj v slušnosti...
23 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Podpredseda Smeru - SD a známy predstaviteľ sociálnych sietí Ľuboš Blaha sa vyjadril k dnešnému (23. 2. 2022) prejavu prezidentky Zuzany Čaputovej o návrate k ľudskosti. Podľa neho prezidentka hovorí o slušnosti, no jej pravá tvár vyzerá inak.  

„Maniere ako gestapo. Zapaľovať autá. Prepichávať pneumatiky. Vymýšľať si obvinenia. Likvidovať ženy. Upaľovať. Ničiť. Toto podľa legálnych odposluchov plánovali tzv. čurillovci z NAKA. (...) Dnešný prejav Roberta Fica bol veľkou historickou obžalobou celej matovičovsko-lipšicovskej mafie. Usvedčil ich všetkých - stačilo čítať, čo sami hovorili,“ píše Blaha.

Andrej Danko reaguje na prezidentku
Ak je ešte niekto, kto verí emočným floskulám pani prezidentky, tak to určite nie je Andrej Danko, predseda Slovenskej národnej strany. Ten sa tesne po jej prejave k pozvaným, na sociálnej sieti jasne a vôbec nie láskavo vyjadril. Nič nové -... Čítať ďalej
23 | 02 | 2022 | Eka Balašková

Keď Fico začal v parlamente rečniť, z balkóna nad rokovacou sálou „zdúchli“ všetky kamery. Novinári podľa neho vedia, kto nesie hlavnú vinu: ich milovaná prezidentka. Čaputová v rozpore so všetkými princípmi deľby moci a neutrality prezidentského úradu sa pred pár mesiacmi postavila pred národ a zastala sa čurillovcov. Teda tých, ktorí chceli zapaľovať autá inej žene - vyšetrovateľke.

Prezidentkini chlapci

„Od Čaputovej ide o fatálne zlyhanie. A médiá vedia, že všetky nitky vedú k nej. Jej ex-poradca Kubina obhajuje čurillovcov a ona sama sa za nich verejne postavila. Sú to jej chlapci. (...) Prezidentka Čaputová robí v posledných týždňoch chybu za chybou. Nechala sa prichytiť pri volebnom podvode, keď pred voľbami tvrdila, že nepodpíše príchod amerických vojakov.

Jej následné výhovorky boli trápne. Jasné, médiá jej pomáhali - tvrdošijne predstierali, že to len Blaha niečo vystrihol. Lenže potom sa ukázalo, že nezostrihaný záznam takisto potvrdzuje, že Čaputová klamala.

Do toho sa prevalilo, že Čaputovej prejavy píše Valášek. Hanba na tri zimy. Čaputová stratila nervy a nadávala ľuďom, že ich názory na Rusko sú ,omyl´. A o pandémii ,nemajú tliachať´. (...) Táto pani dnes hovorí o tolerancii?“ vypočítava konanie prezidentky Blaha.  

Mladý sociálny demokrat: Z. Čaputová vyzýva k hodnotám, ktoré sama nemá
Mladý sociálny demokrat Igor Melicher na svojom facebookovom profile reagoval na prejav prezidentky Zuzany Čaputovej k návratu ľudskosti. Podľa neho bol trápny. „Nechcem brať Čaputovej ilúzie, ale neverím jej ani to jedno afektované a cynické... Čítať ďalej
23 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Iba si prezlieka garderóby

Podľa Blahu sa ukázalo, že Čaputová nerozumie slovenskému národu, že podpísala rýchlosťou svetla nebezpečnú vojenskú dohodu, že nerobí nič, len prezlieka garderóby. A po tomto všetkom sa zastala „gaunerov“ čurillovcov.  

„Toto sa nedá rozchodiť. Toto je masaker. Preto médiá čušia. Prípadne sa to snažia zľahčovať - že haha, veď to bolo len neformálne klábosenie pri káve. Veď však nakoniec to auto nezapálili. Nezapálili ho preto, lebo Santusovú medzitým odvolali z funkcie a Mikulec Santusovú ,vyriešil´ inak. Bez násilia. Inak by zločin spáchali. V trestnom práve sa tomu hovorí zločin v štádiu pokusu,“ píše Blaha.  

„Ak Čaputová s Kubinom patria do tohto zločineckého okruhu, nebavíme sa o klábosení nejakých čurillovcov. Bavíme sa o tých najťažších trestných činoch. O organizovanej zločineckej skupine.“

Čaputovej výzva "k ľudskosti"
Zuzana Čaputová aktuálne zverejnila na sociálnej sieti "Výzvu k ľudskosti". Redakcia HD ju uverejňuje bez redakčného zásahu, bez úpravy, bez akéhokoľvek vstupu. _____________________ Venujme, prosím, spoločne chvíľu nášho času zamysleniu o... Čítať ďalej
23 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.