Odkaz opozície hlave štátu: Vodu kázať, víno piť!
23 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Zdá sa, že nie každému na našej politickej scéne stačí emotívne podaný prejav.

Opoziční lídri, niektorí spoza brán parlamentu, veľmi spokojní nie sú. 

Anna Belousovová

Predsedníčka NaS konštatuje, že "Čaputová vyzýva, aby Slováci odmietli nenávisť a žiada ju: "Vážená pani prezidentka, odmietnite ju aj vy a ako hlavná veliteľka našich vojsk, stiahnite našich vojakov z blízkosti hraníc Ruska!"

Milan Uhrík

sa celkom ironicky rozplýva: "No nie je tá Čaputová zlatá?" Píše na svojom profile na sociálnej sieti: "Najprv zradí Slovensko, a potom, keď sa ľudia hnevajú tak vyzýva na "návrat k ľudskosti". Nie, nezabudneme!"

Tomáš Taraba

Predseda strany Život - národná strana sa tiež nestačí čudovať: "Pani Čaputová, ktorá ľuďom dala zmariť referendum, nechala ako vrchná veliteľka síl zneužívať armádu na testovanie a odmietla vojenskú zmluvu dať posúdiť ústavnému súdu, vyzvala na tlačovke, aby sme sa "Navrátili k slušnosti."

Andrej Danko reaguje na prezidentku
Ak je ešte niekto, kto verí emočným floskulám pani prezidentky, tak to určite nie je Andrej Danko, predseda Slovenskej národnej strany. Ten sa tesne po jej prejave k pozvaným, na sociálnej sieti jasne a vôbec nie láskavo vyjadril. Nič nové -... Čítať ďalej
23 | 02 | 2022 | Eka Balašková

_______________________

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.