Mladý sociálny demokrat: Z. Čaputová vyzýva k hodnotám, ktoré sama nemá
23 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Mladý sociálny demokrat Igor Melicher na svojom facebookovom profile reagoval na prejav prezidentky Zuzany Čaputovej k návratu ľudskosti. Podľa neho bol trápny.

„Nechcem brať Čaputovej ilúzie, ale neverím jej ani to jedno afektované a cynické slovo! Keď sa mala ozývať pri jasných porušovaniach ľudských práv, nezákonných a nedemokratických postupoch polície a vlády, tak bola ticho. Keď mala vyhovieť vôli 600-tisíc ľudí, tak ju odignorovala a referendum zmarila.

Odkaz prezidentke -som sklamaná
„Na TK Smer SD sme sa jasne vyjadrili k aktuálnej situácii a porušeniu medzinárodného práva zo strany Ruskej federácie voči Ukrajine. Chcela by som teda ešte k iným témam napísať pár viet.“ Píše vo svojom statuse na sociálnej sieti Monika... Čítať ďalej
23 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Keď mala byť ticho, podporila verejne zločincov z NAKA. Keď sa mala postaviť na stranu štátu a národa, tak sa mu otočila chrbtom a expresne rýchlo podpísala zradcovskú zmluvu s USA, aj keď pred tým sama hovorila, že by tak neurobila.

Neúčinný afekt

Dnes sa Čaputová postavila pred kamery a afektovane odreptala pár riadkov, zrejme napísaných Valáškom, ktoré boli ako inak - čisto stranícka politická komunikácia. Čaputová nemá žiadne morálne právo vyzývať k ľudskosti a k slušnosti, pretože jej samej tieto hodnoty chýbajú, a keď sa ich má dožadovať tak to nerobí.

Je mi ľúto, že hlava štátu dnes v spoločnosti stratila váhu a autoritu. Čaputová si to však zapríčinila vlastnými voľbami a vlastnými chybami. V podstate dnes od bezvýznamnej prezidentky zaznel bezvýznamný prejav,“ napísal Melicher.

Matovičovská norma. Koaličný poslanec o kolegyni z opozície: Ser na ňu!
V NRSR pokračovala rozprava o odvolávaní ministra vnútra Romana Mikulca za škandalózne vyjadrovanie vyšetrovateľov k vyšetrovaniu opozície, konfliktu záujmov a o zásahu ministra vnútra do živých prípadov. Poslanci Smeru - SD po častiach čítajú v... Čítať ďalej
22 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.