Mazurek o ministrovi vnútra: "Ten človek by sa mal ísť udať na políciu sám" (video)
23 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

"Uznesenie Generálnej prokuratúry odhalilo celému Slovensku šokujúce a zvrátené skutočnosti, ktoré nemôžu nechať žiadneho čestného človeka chladným. Debaty vyšetrovateľov, ako treba Santusovej zapáliť auto, alebo kopnúť ju na isté miesto, či snahy o vyfabrikovanie obvinenia s cieľom zaistiť ju a vziať jej spisy, sú dôkazom o mafii v Národnej kriminálnej agentúre." Píše Milan Mazurek na sociálnej sieti.

Z odposluchov podľa neho vyplýva, že "vyšetrovatelia na NAKA sa neštítili čohokoľvek. Falšovať podpisy, vymýšľať si obvinenia, snažiť sa o profesnú likvidáciu kolegyne z Úradu inšpekčnej služby atď. Minister Mikulec podľa toho o všetkom vedel. A zrejme preto týchto ľudí teraz tak aktívne kryje."

Právny štát? Výsmech!

Pre obyčajného človeka z toho vyplýva zásadná skutočnosť. Na Slovensku nemôžete veriť v právo a spravodlivosť. Nemôžete sa spoliehať, že budú zachované atribúty právneho štátu, a že proti vám nebudú použité nezákonné prostriedky, ako aj tie najväčšie špinavosti, aké si v danej chvíli viete predstaviť.

Ak majú takíto vyšetrovatelia otvorené politické krytie, ak ich prezidentka, premiér a ministri nazývajú "odvážnymi bojovníkmi proti korupcii", tak je jasné, že táto vláda prerazila posledné morálne dno a jej dni sa musia skončiť! Píše Milan Mazurek.

Venujte pár minút svojho času tomuto videu!

Rusom došla trpezlivosť celkom logicky
"Ukrajinská vláda sa spojila s Amerikou, aby z Ukrajiny vytlačila Rusov." Píše na sociálnej sieti Milan Uhrík. Rusom došla trpezlivosť „Po viac ako 7 rokoch protiruských sankcií, nenávistnej propagandy a rozširovania americkej armády na východ... Čítať ďalej
23 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

___________________________

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.