Koho ten bumerang trafí?
24 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

"Rusi majú také príslovie, ktoré by sa dalo preložiť asi takto: Natruc babke, nech mi uši omrznu." Začína Anna Belousovová, predsedníčka strany NaS, svoj príspevok na sociálnej sieti ľudovou tvorivosťou.

To, čo píše ďalej, však pre nás také milé nebude.

Kedy sa toto príslovie používa?

"Používa sa na situácie, ktoré sa týkajú takého konania, keď človek chce urobiť niekomu naprotiveň, natruc a v konečnom dôsledku urobí tým zle sebe, t.j.potrestá sám seba." Vysvetľuje politička z Kysúc: "Toto príslovie presne vystihuje súčasnú situáciu a pripravované sankcie západu voči Rusku. Už teraz sme v situácii, keď sa naša ekonomika rúti do "psej matere". Inflácia rastie, chystá sa lámať rekordy. Zdražovanie základných životných potrieb: potraviny, energia a pod; sa stáva pre normálnych ľudí nezvládnuteľné."

https://www.hlavnydennik.sk/2022/02/22/konecne-neslavne-znama-stanica-sa-docka-obnovy-lakadlo-pre-developerov

Sankcie pre Rusko, aké svet nevidel

Chystá sa ich naň uvaliť EÚ, ako poslušná kolónia USA. "Pri plnení úloh z Bieleho domu a múdrych rečiach o suverenite Ukrajiny predstavitelia členských štátov vrátane tých našich zabúdajú na vlastnú suverenitu a správajú sa ako poslušné figúrky. Každému musí byť predsa jasné, že Slovensko, jeho občania a ekonomika už neprežijú ďalšie zdražovanie. A to bude katastrofálne, pretože nárast cien ropy a zemného plynu sa premietne vždy do cien tovarov!" Vysvetľuje Belousovová. "Takže ten bumerang, ktorým chceme zasiahnuť Rusko, sa nám určite vráti a klepne niekoho po hlave. Dobré by bolo, ak by to bol národ, ktorý by sa konečne prebral a urobil si poriadok vo svojom dome - vo svojej vlasti."

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.