Na Moste Lanfranconi sa zrazili viaceré autá, tvorí sa kolóna
22 | 02 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Dopravu v Bratislave a jej okolí v utorok ráno komplikujú nehody a tvoria sa kolóny. Najväčšie zdržanie je na Moste Lanfranconi. Informuje o tom Zelená vlna RTVS a Stella centrum.

V Bratislave na konci Mosta Lanfranconi v smere do Petržalky sa v pravom pruhu zrazili tri autá. O niečo ďalej sa v strednom pruhu zrazilo ďalšie osobné auto s kamiónom. Tunel Sitina v smere k Mostu Lanfranconi priebežne uzatvárajú. V kolónach si vodiči podľa Zelenej vlny postoja viac ako 30 minút. Stella centrum hlási na tomto úseku 40-minútové zdržanie.

Na vjazde do Bratislavy po D1 zo Senca sa zrazili štyri autá. Zelená vlna približuje, že nehoda blokuje ľavý pruh a vodiči si v tomto úseku počkajú 15 minút.

Približne desaťminútové zdržanie je na trase Bernolákovo - Ivanka pri Dunaji - Bratislava, hlási Stella centrum.

Už ste sa zamysleli? Kto by sa bez Kuciakovej vraždy vôbec do politiky nedostal?
Prestaňte skákať po hrobe Jána Kuciaka! Takto sa obul do koaličných politikov histotik, publicista a Kuciakov pedagóg Eduard Chmelár vo svojom statuse na sociálnej sieti. Čoraz viac pochybuje o oficiálnej verzii, kto stál za jeho vraždou v... Čítať ďalej
21 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietam tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.