M. Beňová (Smer - SD): Z. Čaputová bez náznaku empatie  
22 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Europoslankyňa za Smer - SD Monika Beňová na svojom profile vyjadrila k aktuálnym politickým udalostiam, k tlačovej konferencii Smeru - SD, ktorá sa dotýkala najmä odvolávania ministra vnútra R. Mikulca pre zverejnené prepisy z odpočúvania vyšetrovateľov NAKA.

„Rada by som kritikom a médiám pripomenula, že to bol I. Matovič a OĽaNO, ktoré "vodili" ľudí pred byty a domy R. Fica či dnes už nebohého P. Pašku. My sme žiadne nenávistné demonštrácie pred byty čo domy premiéra či predsedu NR SR nezvolávali ani neorganizovali,“ pripomenula Beňová s tým, že tieto praktiky zaviedol Matovič.

D. Kramplová (SNS): Zabudlo sa už na Kosovo?
Dagmar Kramplová, členka predsedníctva Slovenskej národnej strany, sa na svojom facebookovom profile vyjadrila k udalostiam okolo Ruska a Ukrajiny. Včera (21. 2.) ruský prezident Vladimír Putin uznal nezávislosť Doneckej a Luhanskej republiky v... Čítať ďalej
22 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Beňová je sklamaná z toho, že sa prezidentka Čaputová doposiaľ nevyjadrila k prepisom odposluchov, ktoré mala k dispozícii GP, kde „elitní“ vulgárne rozprávali o kriminalizovaní opozície, ale aj o vyšetrovateľke ŽENE, a plánovali podpáliť jej okrem iného auto a nazývali ju tak, že sa to nedá napísať.

„Keď sa chceli ,zbaviť´ jej a poslať kandidovať Mistríka, ja som sa jej verejne zastala. Aj keď nebola moja kandidátka a ani som ju nevolila, ale zo sympatie ženy voči žene. Pani prezidentka nemusí byť sympatizantkou D. Santusovej, ale mala by mať dostatok vnútornej integrity a empatie, aby vedela posúdiť, že to čo pre ňu chystali a to akým slovníkom sa o nej vyjadrovali, je proste za všetkými čiarami,“ píše Beňová.

Na záver M. Beňová pripomenula prezidentke, že chcela byť prezidentkou všetkých. Odporúča jej, aby sa zamyslela, ako sa cíti žena po prečítaní vulgarizmov a nadávok na jej osobu.

R. Fico: Nemôžeme uznať vznik DĽR a LĽR, sankcie však k ničomu nevedú
Keby bol Smer-SD vo vláde, nemohol by uznať existenciu dvoch republík na východe Ukrajiny - Doneckej ľudovej republiky a Luhanskej ľudovej republiky. Uviedol to expremiér a líder Smeru-SD Robert Fico na utorkovej tlačovej konferencii. "Znovu... Čítať ďalej
22 | 02 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.