Heslom dňa "demokratov" sú sankcie (a fazuľa)
22 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Kto ešte dnes nežiadal o sankcie proti Rusku, nech sa prihlási u súdruha Žinčicu! Vzorní Korčokovci, Klusovci, Čaputovci a iní liberálno progresívni štréberi už sa prejavili. Sankcie, sankcie, sankcie! Keby neboli tak zúfalo trápni popri rôznych opitých Johnsonoch a dementných Bidenoch, tak sú na smiech.

Čo tak, nevážení, volať po uvalení sankcií na tých, ktorým ani tridsať rokov nestačilo na to, aby splnili svoje vlastné sľuby? Čo tak prečítať si, čo všetko nasľuboval "Západ" a Washington aj v mene NATO Moskve? Nič? Pamäť neslúži? V mozgu tabula rasa? Vyžehlené závity? Účelovo? Vygumovaní?

Nebudem opakovať to, čo už k tejto veci napísal celkom výpovedne JUDr. Ján Čarnogurský. Nebudem teda pripomínať, čo všetko verejne nasľuboval "Západ" Moskve od rozpadu Berlínskeho múru. Ak by sa takto k vlastným sľubom stavalo moje dieťa, tak ho tak postavím do "late", že si to doživotne zapamätá. Slovo robí chlapa. A sľuby Washingtonu, Západu a NATO zas iba zdrapy papiera, lietajúceho si vo vetre času.

V pionierskom paláci sa bude veľa variť

A to predovšetkým fazuľa, šošovica, hrach, možno kvasená kapusta. Jedáleň bude na Hlbokej ceste v Bratislave, v budove ministerstva, ktorého predstavitelia prví začali skandovať "sankcie, sankcie, sankcie"! Nijak inak sa totiž asi nebude dať pre Slovensko zabezpečiť dostatok plynu. A nezabúdajte, odkiaľ k nám do Slovnaftu prúdi ropa, z ktorej sa vyrába napríklad benzín a nafta. Už teraz drahá tak, že bežní motoristi odstavujú autá a dopravcovia masovo protestujú. Čím drahšia doprava, tým drahšie všetko.

Prestaňte už s tými stupídnymi gestami!

Je vám jasné, že sa to cez vás, ktorým na stovkách eur nezáleží, lebo vždy niečo odniekiaľ kvapne, odrazí na tých, ktorí rátajú na deň pár mincí na stravu? Vám je úplne jedno, že ak sa podpíšeme pod sankcie, tak Putin nemá ani len ten najmenší dôvod tlačiť plyn do Európy? Zaregistrovali ste, nevážení hlupáci, pózeri a služobníčkovia, že Medvedev hovorí o cene 2000 dolárov? Alebo si myslíte, že Američania nám budú ich skvapalnený plyn na pltiach tačiť hore Dunajom a Váhom? A zablúdia aj na Oravu?

Odstavíme dopravu, vypneme jadrové reaktory a vypýtame si od Bidena cukrík

Odstavíme zásobovanie - ozaj, odkiaľ dovážame pšenicu? Zrušíme verejnú dopravu, tá individuálna zostane stáť na chodníkoch, prestaneme svietiť a kúriť, hlavne, budeme mať sankcie. A Bidena a Stoltenberga. A základne vojsk USA na našom území. Akú cenu má pre vás, nevážení v úvode menovaní, obyčajný občan Slovenskej republiky? Podľa toho, ako ho ignorujte, ako ohrozujete jeho existenčné záujmy, ako ho stresujete - žiadnu. A vy dobre viete, že už ani pred voľbami od neho nezískate tentoraz nič. Ani napriek sľubom, ktoré plníte presne tak, ako celý Západ.

Možno je tá fotka tvrdá

Uznávam. Poznáte však iné riešenie? Čo iné nám zostane? Sulík pôjde variť halušky do Dubaja alebo rovno do Austrálie, Matovič má cestu jasnú, Remišová končí na smetisku dejín vo výkladnej skrini hlúposti, Šeliga momentálne ešte netuší kam prestúpiť a ďalší čakajú, ako zobchodovať aj krízu na východe Ukrajiny. Budeme si prdkať do sporákov. Možno na tom nejaký ten demikát uvaríme. Ak budeme mať aspoň krumple a bryndzu. Na druhej strane - na pasienkoch možno aj vyzdravieme z našich "civilizačných" chorôb. Pán minister zahraničných vecí nám ukáže, ako hrdinsky na to! Pani Čaputová, varte fazuľovicu. A my všetci - prestaňme hádzať hrach na stenu, radšej s ním do seba. Je vraj výživný. A viete - ten plyn. Bude nad zlato - vďaka posadnutým po sankciách. Už čoskoro. Ak vôbec bude.

R. Fico: Nemôžeme uznať vznik DĽR a LĽR, sankcie však k ničomu nevedú
Keby bol Smer-SD vo vláde, nemohol by uznať existenciu dvoch republík na východe Ukrajiny - Doneckej ľudovej republiky a Luhanskej ľudovej republiky. Uviedol to expremiér a líder Smeru-SD Robert Fico na utorkovej tlačovej konferencii. "Znovu... Čítať ďalej
22 | 02 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

_________________

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.

Zdieľať tento článok