M. Uhrík: "Všetci sú blázni len, Matovič a Gröhling sú lietadlo"
21 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

„Plne podporujem protest univerzít a vysokých škôl proti vládnemu zákonu o spolitizovaní vysokého školstva.“ Píše vo svojom najnovšom statuse na sociálnej sieti líder hnutia Republika Milan Uhrík.

Je to nehorázne.

„Minister kaderník, ktorý sám získal titul vďaka odpísaniu diplomovky, chce zasahovať skúseným univerzitám do ich autonómie. Univerzity a uznávaní profesori sa búria, a tak ich mladí provládni posluhovači obviňujú, že šíria dezinformácie."

Väčšina fakúlt na protest proti novele preruší výučbu, študenti nesúhlasia
Väčšina fakúlt verejných vysokých škôl vyhlasuje protest proti novele vysokoškolského zákona, preto v pondelok preruší výučbu. Zástupcovia študentov s protestom nesúhlasia, upozorňujú, že na zasadnutiach akademických senátov sa v súvislosti s... Čítať ďalej
21 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Ja odpadnem

„Ešteže si liberáli vymysleli toto slovo. Ako by bez neho argumentovali?

Proti tejto vláde protestovali už snáď všetci. Záchranári, sudcovia, univerzity, poľnohospodári, dopravcovia, odborári, pendleri... Veru, všetko samí dezinformátori".

Všetci sú blázni

„Len Matovič a Gröhling sú lietadlo. Čo myslíte, čo bude po skončení tejto vlády Matovičovcov plnšie? Väznice či blázince?“

Po covide u vás nastali ďalšie problémy? Vieme, KDE vás postavia na nohy!
Pociťujete na sebe po prekonaní koronavírusu tzv. postcovidový syndróm? Charakterizuje ho slabosť, únava, bolesti tela, ťažkosti s dýchaním, ale i depresie. A môže trvať dlhé mesiace po vyliečení. Kde vám pomôžu? Pacienti ako aj lekári volajú po... Čítať ďalej
21 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.