Ujo by sa už mal dať liečiť, alebo...
21 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Poslanec Najvyššej rady Ukrajiny Iľja Kiva chce zažalovať amerického prezidenta Joea Bidena kvôli jeho výrokom o ruskej "príprave" na inváziu proti Ukrajine. Píše web prvnizpravy.cz.

Obsedantno-kompulzívna porucha je nutkavá predstava pri niektorých poruchách, chorobne sa vnucujúca predstava, posadnutosť. Spolu s demenciou, o ktorej sú v prípade Bidena presvedčení samotní kongresmani USA, je to dosť divoká súhra u človeka, ovládajúceho "gombík" k jadrovému kufríku.

O pripravovanej žalobe na Bidena informovala agentúra RIA Novosti s odvolaním sa na kanál ukrajinského poslanca na sociálnej sieti Telegram.

Biden zabil povesť americkej demokracie

Podľa ukrajinského poslanca Kivu Bidenovej činy "zabili jeho vieru" v americkú demokraciu a nezávislosť západných médií.

"Pripravujem žalobu na medzinárodných súdoch proti Bidenovi: Za duševnú a psychickú traumu, ktorú mi spôsobili jeho panické a provokatívne prejavy o Putinovom útoku a vojne s Ruskom," napísal Kiva.

Biden spôsobuje celosvetovú hystériu

Ako poslanec Najvyššej rady Ukrajiny Kiva poznamenal, "prognózy" amerického vodcu sa nenaplnili. Hystéria, ktorú spôsobil, však spôsobila veľké škody ukrajinskému ľudu a ekonomike krajiny.

Biden znovu začal desiť a rozsievať paniku príbehom o ruskej invázii. Keď hovoril emocionálne, pohrozil, že ruskú ekonomiku roztrhá na kusy a urobí z nej vydedenca. Všeobecne o ruskej ekonomike neviem, ale svojou hystériou už pochoval ukrajinskú ekonomiku!,“ napísal ďalej poslanec.

Zo Západu naďalej prichádzajú vyhlásenia, že Rusko údajne pripravuje provokácie na Ukrajine

Pripomeňme, že Západ a ním ovládané médiá (pozn. red. HD - vrátane slovenského tzv. "mainstreamu") podľa webu voennoedelo.com denne obviňujú Rusko z prípravy provokácií na ospravedlnenie invázie na Ukrajinu. V Ruskej federácii obvinenia odmietajú a zdôrazňujú, že krajina sa nechystá na nikoho útočiť. Počínanie Západu je v Ruskej federácii je považované za protiruskú kampaň, ktorej cieľom je podnecovať nenávisť a ospravedlniť koncentráciu jednotiek NATO pri hraniciach Ruska.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/02/20/rusko-sa-hrat-nebude-video

________________________

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.